Реклама / Ads
0| 4019 |02.11.2022 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Готови ли сте да станете следващият партньор на Biofresh Cosmetics?

.
Biofresh Cosmetics
Какво се случва с козметичният бранш? Индустрията за красота набира все по-голяма популярност, особено с навлезлите социални мрежи и нарастващото значение, което се отдава на външния вид и грижата за кожата през последните години.
 

Бизнес възможностите в този бранш не се ограничават само до женската аудитория, а напротив – голяма част от мъжете търсят козметика, насочена към хидратация, анти-ейдж и специализирана грижа при несъвършенства и акне. Развиват се и направленията на екологично чисти и устойчиви продукти.

 

Ежегодно се представят нови и иновативни съставки, които променят бизнеса и откриват нови козметични ниши. Бюти трендовете в социалните мрежи, допринасят за по-доброто запознаване на публиката със стъпките в ежедневната рутина и правилното използване на козметични продукти.

 

Това от една страна води до увеличаване на потребителската кошница, а от друга се засилва динамиката в разширяването на козметичния асортимент и навлизането на нови продукти като бустер серуми, мицеларни гелове, околоочни патчове и други.

 

Стабилните взаимоотношения, индивидуалният подход, иновациите, качеството и стриктният контрол на продукцията са само част от причините все повече бизнеси да се доверяват на един от топ козметичните лидери в производството на бяла козметика с розово масло – Био Фреш ООД.

 

Таргет аудиторията, към която е насочен бизнес моделът, е малки и големи дистрибутори; предприемачи, които искат да разработят пълна или частична частна марка и търсят сигурен и опитен партньор; бизнеси, които имат необходимост от производство и снабдяване на пластмасови туби за козметика, индустриални продукти и бита.

 

Осъществете вашата бизнес идея с изборът на надежден партньор

 

Био Фреш ООД е производител на бяла козметика и парфюми с над 22 годишен опит, като се нарежда в топ производителите на козметика с розово масло в Европа. Огромният производствен капацитет позволява на компанията да бъде партньор на множество бизнеси в козметичния бранш в Европа, Азия и Северна Америка.

 

Портфолиото съдържа над 1000 артикула, като голяма част от продукцията се изнася в повече от 50 държави, включително Испания, Франция, Великобритания, Унгария, Ирландия, Гърция, Полша, Франция, Китай, Канада, Южна Корея, Америка, Тайланд, Австралия, Египет, Оман, Израел, Палестина и други. Производствената компания има множество успешни истории на свои клиенти, които успяват да се реализират и утвърдят на пазара, благодарение на добрите търговски практики, експертните съвети и дългосрочните взаимоотношения с Био Фреш.


.

Такъв пример са Biofresh Skincare Ireland, които през последните 10 години са една от най-популярните и бързо развиващите се марки за красота в Ирландия. Компанията е надежден партньор на АЛДИ Полша, АЛДИ Франция и почти всички големи търговски вериги в България. 

 

Според статистиката на Nielsen за 2015 г. компанията е в топ 5 на производителите на козметика за лице. През 2017 г. отваря врати и новата фабрика със застроена площ от 19 899 кв. м. и с напълно автоматизиран склад с 4000 палетни позиции в с. Царацово, обл. Пловдив. В същата година Био Фреш се нарежда в топ 10 на българските производители на лична хигиена и козметика в икономическото списание „Капитал“.

 

Една от основните ценности в продуктовата гама на Био Фреш ООД е заложеното българското розово масло – Rosa Damascena, идващо направо от розоварните на известната в цял свят „Долина на Розите“. Фокусът е създаване на козметични продукти за лице, тяло и коса, базирани изключително на основата на натурални и органик съставки и иновативни високотехнологични компоненти , които ефективно се грижат за кожата и я предпазват от ежедневните агресори в градската среда.

 

Голямото разнообразие от козметични линии с арган, пробиотик от Йогурт, нар, розова вода, лавандула, билкови екстракти и масла позволява да се обхванат различни потребителски сегменти – започвайки от тези, които търсят бюджетни продукти за хидратация и комфорт и стигайки до най-взискателните потребители в премиум сегмента.


.

 

Мислите да стартирате собствен козметичен бранд?

 

Едно от най-големите предизвикателства в този бранш е самото създаване на козметичен продукт. Това включва продуктово профилиране, избор на подходящи съставки, разработването и тестването на стабилността на формулите и емулсиите, която крайна цел е успешно да съхранят полезното си действие в установения срок на годност, без да променят своята консистенция, цвят и аромат. Всичко това е съпроводено с голям обем документация, сертификати и законови разпоредби за опаковките и етикетите, изготвяне на досие на козметичния продукт и описване на неговата безопасност.

 

Доверявайки се на утвърден производител на бяла козметика, ще избегнете голям набор вероятни грешки и многократно ще бъде съкратено времето за изработване на крайният продукт. Част от силните страни на Био Фреш са опитът, професионализмът и гъвкавостта, които са решаващи при бързо променящите се пазари.

 

Производствената компания предлага цялостно решение за клиенти, които се интересуват от частни марки, като участва активно през целия процес за създаване на уникални конкурентни козметични продукти, съобразявайки се с поставените изисквания. Компанията преминава през всички необходими етапи – консултация и избор на козметични продукти и суровини, тестване на формули, разработване и дизайн на етикети, вътрешни и външни опаковки, производство на краен продукт, съдействие при неговата регистрация, съвети за първоначалното му лансиране и бизнес стратегии, предоставяне на възможност за бърза и икономична спедиция на товара, опакован по стандарт, с необходимата документация.


.

За успешното развитие на бизнеса ви е необходимо да откриете стабилен партньор, който да ви предостави качествен продукт, опит и подкрепа за реализирането на вашите предприемачески цели.

 

Плюсовете от това да се свържете с българска компания, чиято фабрика се намира в България, са по-ясната и лесна комуникация; по-големият контрол, който ще имате над продукцията и не на последно място – това подпомага местната общност и допринася за създаване на нови работни места.

 

Компанията е изградила собствена логистична мрежа с над 80 автомобила, които покриват територията на България и осигуряват навременна доставка на продуктите до всички клиенти на търговия на дребно и едро. Благодарение на дългосрочните партньорства с водещи спедитори, продуктите на компанията могат безопасно и икономично да достигнат до всяка точка на света, спазвайки всички законови регулации за експорт.

 

Направете първата стъпка за реализирането на вашите бизнес начинания като се свържете с Био Фреш на техният официален сайт: https://biofresh.bg/contacts/

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 7940 |30.05.2018 Путин: Готови сме да строим АЕЦ „Белене”, Борисов: ”Турски поток” влиза в България . 10| 6610 |20.11.2017 Шеф на „Росатом“: Готови сме да участваме в АЕЦ „Белене“ и като строител, и като инвеститор . 0| 6045 |18.08.2017 Туроператори готови да анулират резервации за Испания . 2| 5920 |08.08.2016 Василев: Готови сме за еврозоната, но не ни искат

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads