Реклама / Ads
0| 6201 |17.03.2022 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

За какво можем да използваме Betway mobile app?

.
Когато в играта влезе някой от големите, всички гледат с отворени очи. А точно това се случи в първата половина на март, когато на българския пазар на онлайн залозите стъпи световен гигант. Това, че голяма чужда компания заема ниша на наша територия, по принцип говори добре за развитието на самия сектор. А освен това потребителите получават по-високо ниво на услуги, включително и в мобилното направление.
 

За какво могат да използват клиентите betway mobile апликацията, ако решат да я свалят или инсталират на телефона си? Най-бързият и лесен отговор е: “За същото, за което използват и сайта на компанията”. Зареждайки платформата за залози през телефона, независимо дали с приложение или през браузър, получаваме същото, което намираме и в основната уеб версия. Съдържанието е идентично, всички големи първенства са тук, но ги има и по-екзотичните дестинации във футбола, както и по-малко познати дисциплини като банди, келтски спортове или дартс. Функциите, които могат да се използват през компютър, са включени и при боравене с телефон или таблет. Регистрация в платформата също може да се направи през смартфон, но заради попълване на известно количество данни е по-удобно да се осъществи през компютър.

 

А кои са най-големите ползи от това да свалим и инсталираме Betway mobile апликацията?

 

Можем да играем навсякъде и по всяко време. Имаме възможност, докато скучаем на спирката на градския транспорт или на опашката пред касите в магазина, да погледнем какво интересно има в менюто на спортните залози. Или пък да участваме в 3-4 рунда на лайв рулетката за същия период, защо не? Хазартното развлечение е в ръцете ни непрекъснато, което, разбира се, има своите сериозни минуси, ако прекаляваме. Но умеем ли да контролираме импулса, можем наистина да използваме тези “убити” минути за нещо интересно.

 

Залози на живо или как да грабнем мига?

 

Това е една от най-важните причини да се замислим за изтегляне на Betway mobile приложението. Букмейкърът предлага десетки, понякога стотици събития едновременно. Трудно е да гледаме и да следим всичко, но имаме възможност да си изберем тези мачове или състезания, в които виждаме шанс за успех. Не е тайна, че онлайн платформите за залози предоставят най-скоростна информация за промяна на резултат или класиране. А когато гледаме даден мач и усещаме, че можем да предугадим развоя, то именно с апликацията на Betway mobile можем да действаме най-бързо. Защото понякога буквално е въпрос на секунди да изпуснем шанса. Наблюдаваме, например, двубоя между Тотнъм и Лестър, като виждаме, че Хари Кейн е готов да застраши вратата на “лисиците”. И докато се колебаем дали да предвидим негово попадение и включваме лаптопа - ето, че вече централният нападател на “шпорите” вече праща топката в мрежата. С телефона под ръка и работещо мобилно приложение можем да реагираме доста по-бързо.

 

Любимата функция кешаут също се използва доста по-удобно по този начин. Със смартфона можем да действаме на секундата, когато решим да затворим залог. А наистина е важно да се активира в точния момент, защото в следващия миг вече може да е невалидна или да се случи събитие, свалящо рязко сумата, която можем да си приберем обратно. Всичко става по-лесно и удобно, когато използваме Betway mobile апликация за да залагаме, депозираме и активираме офертите на букмейкъра.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4804 |15.03.2022 Какво е #BetYourWay от Betway и как се използва? . 0| 4962 |10.02.2022 Кредитен калкулатор - Какво представлява и как се използва . 0| 5984 |27.01.2022 Сигурно ли е да използваме Betano app? . 0| 6045 |17.01.2022 Топ 5 разработчици на слотове, на които можем да играем и в Бетано

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads