Реклама / Ads
1| 5581 |29.11.2023 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Малките детайли за много луксозно изглеждащата баня

.
Източник: БГНЕС
Дизайнерите определят перфектния интериор в банята като комбинация между подходящо функционално обзавеждане и оригиналния декор. Изпълнителите на идейни проекти за санитарното помещение вкъщи твърдят, че модерната визия изглежда като дърво без корен, когато е постигната с евтини материали и аксесоари.
 

Естествено всичко изброено е важно за създаването на безупречен облик в банята, но кое е онова, което й придава луксозен вид?

 

Според експертите за обзавеждане на бани от Смарт Кеър мнозина от техните клиенти успяват да похарчат малко пари в магазина им, но да постигнат не само по-завършен, но и по-скъпо изглеждащ дизайн. Ако се чудите как се случва тази магия, в следващите редове ще ви разкрием някои специални трикове и тайни за нейното изпълнение.

 

Твърде запълненото пространство винаги има евтин вид

 

Замислете се как в най-красивите бани, в които сте били, винаги е било просторно и е можело да се диша. Самите помещения са „дишали“, защото в тях никой детайл, мебел или елемент не е свит в ъгъла, забутан да стърчи едностранно от някой шкаф или конкуриращ си със съседен предмет за повече място.

 

Колкото по-малко вещи има по етажерките, толкова по-уютно, стилно и елегантно ще изглеждат стените. Освен това, когато сведем до минимум елементите в обзавеждането за баня, имаме финансовата възможност да изберем най-луксозните им варианти в магазина.

 

Аксесоарите за баня в ролята на декора в помещението

 

Изобщо не е необходимо да купувате скъпи картини, вази или статуетки, за да украсите банята така, че да изглежда солидно, скъпо и разкошно. Елементът на лукс може да се прокрадва по основните елементи като смесители, закачалки, дозаторите за сапун и други аксесоари.

 

В крайна сметка в помещението именно те обикновено изпъкват още с влизането. Не бива да забравяме и, че модерната баня е функционална баня, която ще ви служи дълги години, без да е нужно непрекъснато да правите дребни ремонти и поправки. Ако аксесоарите са луксозни и надеждни, ще постигнете и мисията за дълготрайна употреба.

 

Важно ли е наистина огледалото в банята?

 

Не просто че е важно, ами и заема централна роля в обособяването на конкретна атмосфера в помещението. Едно огледало може да промени целия облик на банята, да разчупи нейната визия и без никакви усилия да ви позволи да преминете от един в друг стил.

 

Не бива да подценяваме и факта, че този аксесоар обикновено не е най-евтиното, което купувате за помещението. Когато изберете наистина луксозен модел огледало, разликата в обстановката ще се усети от раз. А и е толкова бързо и лесно да го постигнем, нали?

 

Преминаване към изцяло смарт обзавеждане за баня

 

Иновациите в технологичния сектор направиха така, че да притежаваме последния модел телефон на определен бранд е признак за солидно положение. Оставяме настрана дали това е уместен начин да покажете своя статус, или не. Бихме се съгласили повече с тезата, че доброто положение в обществото и на работното място по-скоро си проличава с добре обзаведения и подреден дом.

 

В банята присъствието на съвременните технологии днес се забавлява чрез различни смарт системи – от автоматично пускане на душа чрез сензорни датчици, засичащи движение, монтиране на гласов асистент за регулиране на оптималната температура, респективно пестене на електрическа енергия и вода.

 

С тези лесни за изпълнение, но изключително ефектни трикове банята ви ще заприлича на чисто ново помещение, сякаш взето от списание. Най-хубавото е, че те допринасят и за фактора лично удобство и комфорт. А къде другаде, ако не в банята имаме нужда от тях, особено в забързания начин на живот, който водим?

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 12| 5602 |24.11.2023 Дръжте се! Огромни промени в данъците от Нова година . 7| 4173 |24.11.2023 Данъчните започнаха да продават колите на дрогирани и пияни шофьори . 7| 10901 |24.11.2023 Опасен плаж на о-в Пукет . 1| 6051 |25.11.2023 Как децата в меката на българския алпинизъм Лакатник се учат на пътя "От стената до скалата"?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads