Реклама / Ads
0| 4668 |18.10.2022 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Матраци Mattro – новите модели

.
Матраци Mattro е един от големите производители на продукти за сън. За да се наложат на пазара производителя предлага качествени продукти с големи отстъпки и промоции стигащи до -80%. Освен това те се стараят да задоволяват желанията на клиентите си, като избират и влагат в продуктите си висококачествени материали. Продуктите под бранда Mattro се изработват от много и различни материали предлагащи неописуем комфорт - покет пружини, бонел пружини, мемори пяна, високоеластична пяна, Elioform пяна и много други. А сега нека да се запознаем с някои от най-предпочитаните им модели.
 

Двулицеви матраци 


Ако разполагате с подматрачна рамка или желаете да закупите отделно, то вие имате нужда от двулицев матрак.

 

Матрак Organic е сред фаворитите ни. Модела е изграден с ортопедична система за сън, а именно покет пружини. Към покет пружините от двете страни е заложен и слой от 4,5 см HR SuperSoft пяна, която придава мекота и неописуем комфорт. Моделът е с луксозна височина от 30 см и 20 години гаранция. Красивата дамаска на матрака е изработена от OrganicCotton - изключително деликатна на допир. Подходящ е за използване както от деца, така и от по-възрастни. 


Двулицев матрак Diamond е поредното луксозно допълнение към богатата колекция на матраци Mattro. Моделът притежава технология, която съчетава в един матрак 3 различни твърдости. Освен това може лесно да се моделира спрямо нуждите ви. Вътрешността му е изградена от 3 ядра с различна технология. Първият слой е Memory Massage (Мемори пяна с масажиращ ефект), втория слой е Soft Foam и последния е Ultra Soft. Матракът разполага с два вътрешни калъфа, които имат цип. Цялостната визия на матрака завършва с луксозен капитониран калъф с вложена мемори пяна от едната страна.


Еднолицеви матраци


Ако се нуждаете от матрак, който да поставите директно на леглото и да използвате с механизъм за повдигане, то тогава може да разгледате еднолицевите матраци. Еднолицев матрак Stress Free е изграден с независими една от друга покет пружини поддържащи цялото тяло. Над пружините е вложен слой мемори пяна и профилирана пяна с охлаждащ ефект, която адаптира тялото и придава мекота. Дамаската на матрака е от специален текстил, приятен на допир и преминал през всички необходими антибактериални обработки. 


Еднолицев матрак Air Flex Plus е ортопедичен модел създаден специално за хора предразположени към изпотяване и с болки в областта на гърба. Дамаската на матрака е изработена от специален текстил Air Plus, който предотвратява изпотяването и ще ви осигури суха и спокойна среда за сън. Този модел е изграден от непружинно ядро с високоеластична пяна, като над нея е вложен слой заемаща извивките на тялото мемори пяна. Моделът е подходящ за почитателите на по-твърдите матраци. Вградената му подматрачна рамка дава възможност за използване с повдигащ механизъм.


Бранда Mattro предлага богата гама от еднолицеви и двулицеви матраци подходящи както за вас, така и за деца. Също така предлага и матраци, специално изработени за хотели, вили и къщи за гости. Освен матраци ще откриете и много други продукти, които биха променили съня ви в положителни насоки. В продуктовата гама на Mattro могат да се открият различни продукти отговарящи на всеки вкус и бюджет.  

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 31333 |31.08.2022 Кой кой е: Новите шефове на АЕЦ ”Козлодуй” и защо старите трябваше да си тръгнат . 0| 3581 |15.06.2022 Вижте най-новите камиони и технологии нa TRUCK EXPO 2022 в Пловдив . 0| 5145 |28.04.2022 inbet казино посреща новите клиенти със страхотни оферти и куп предложения . 0| 4189 |04.04.2022 Бонуси от Betway очакват новите клиенти на букмейкъра

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads