Реклама / Ads
0| 6852 |25.10.2010 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Моранди: Ах, тази Мис Мерилин!

.
Конкурсът приключи с уникално шоу
 
Шест месеца в обиколки из страната. Шест месеца в очакване на финала. Цели шест месеца красота, сексапил и грация в стил Усещане за жена и над 500 изключителни жени в надпревара за короната на България. Това бе краят на Мис Мерилин 2010 г., най-пищният конкурс за красота, талант и женственост.



Изключителната Снежи Касабова е новият символ на България за сексапил, талант и женственост. Двадесет и две годишната варненка сложи короната на Мис Мерилин 2010 г. след няколко месечна надпревара. През месец август Снежи бе избрана за Мис Мерилин на морската ни столица, с което се класира за финалния кръг на конкурса, за да се бори наравно с всички фаворитки на Мерилин от Пловдив, Велико Търново, Бургас, Варна и Благоевград. Момичетата, които се конкурираха за титлата реално бяха от цяла България, но само 19 от тях успяха да стъпят на голямата сцена за финала. Преди самото събитие, всяка от тях взе уроци по танци, пеене и актьорско майсторство от най-големите имена в бранша, като Проф. Стефан Данаилов.



Самите участнички споделиха, че нямат опит на модния подиум, но искат короната на Мис Мерилин, защото този конкурс е именно за обикновените жени, които могат да изразят своята женственост и сексапил без да е нужно да са с перфектните мерки на модел.
На финала на Мис Мерилин действително видяхме 19 изключително красиви и естествени жени, които се чувстваха секси, без да отговарят на условията на другите конкурси за красота – идеални мерки, тегло и определени критерии за красота.

Моранди дойдоха инкогнито, за да наградят Снежи
Румънците Моранди прекараха цяла седмица в България, но до последно пазиха в тайна участието си на Мис Мерилин 2010 г. Дуото направи наистина жестоко шоу, но още по-впечатляващо бе захласването им по Мерилинките.



В журито на финала разбира се бяха младите театрални таланти Ани Пападопулу, Владо Карамазов и Бианка Илич. По традиция голямата награда – червено Пежо кабриолет, златно бижу с камъни на стойност 10 000 лв, парична награда и куп други награди от спонсорите, даде председателката на журито Алисия. Тя бе поканена да представлява Мис Мерилин заради наградата, с която бе отличена миналата година за своето успешно превъплъщение в Мерилин – Моден идол на България.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4659 |11.02.2010 Рецесията продължава и през тази година . 0| 5445 |29.08.2009 Доларът взе реванш от еврото тази седмица . 4| 5210 |11.06.2009 Емил Хърсев: Тази криза е нищо в сравнение с 97-98 г. . 1| 5133 |18.03.2009 България получава 250 млн. евро от ЕБВР тази година

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads