Реклама / Ads
0| 2930 |03.10.2022 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Над половината от стажантите през 2022 г. останаха на работа в Електрохолд

.
Тридесет и шестима ученици и студенти се включиха в Стажантска програма 2022 на Електрохолд. Над половината от тях останаха на работа в групата, а другите продължават обучението си, но получиха покана да станат част от групата след завършване на образованието си.
 

Тази година програмата даде възможност на стажантите да придобият нови знания, умения и опит в различни звена на групата Електрохолд - Експлоатация и поддържане, Мерене и управление на данните, Обслужване на клиенти, Финанси, Корпоративни комуникации и маркетинг, Стратегическо планиране и развитие на мрежата, Реализация на инвестициите.

 

На официална церемония в централния офис на Електрохолд в София всички участници в Стажантска програма 2022 получиха сертификати от Васил Василев, директор Експлоатация и поддържане, Илиян Мутафчиев, директор Мерене и управление на данните, Вежен Фотев, директор Обслужване на клиенти и Евгения Накова, директор Човешки ресурси.

 

„Надявам се да сме предали на нашите стажанти част от удовлетворението, което намираме в нашата професия. Особено голямо е удовлетворението, когато успеем в най-кратки срокове да възстановим електрозахранването след буря или други форсмажорни обстоятелства“, каза Васил Василев. В ръководената от него дирекция Експлоатация и поддържане над 80% от стажантите през 2022 г. останаха на постоянна работа.

 

„При нас е много удобно да се работи, защото може едновременно да се учи и по този начин опитът от практиката надгражда теорията, преподавана в университета“, допълни Илиян Мутафчиев.

 

При официалното закриване на Стажантска програма 2022 Евгения Накова пожела на участниците успехи в техните бъдещи начинания. Тя ги поздрави, че вече са част от екипа от над хиляда участници в стажантската програма през нейната 15-годишна история. Г-жа Накова благодари на наставниците, без чиято ангажираност и всеотдайност стажантската програма не би била така успешна.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3597 |01.08.2022 DJ-гости от световен ранг през целия август в Kikki beach . 0| 3578 |15.07.2022 Климатолечение, горска терапия и активности на открито през летния сезон в Пампорово и хотелски комплекс Перелик 5* . 0| 4467 |28.06.2022 Къде да отидете на градска почивка през лятото? . 0| 3823 |14.06.2022 Газовата връзка с Гърция ще бъде готова през юли

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads