Реклама / Ads
0| 5805 |23.02.2022 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Какви дамски блузи ще бъдат модерни тази пролет?

.
Дрехи, като дамската блуза, са стандартен избор сред представителките на нежния пол. С дълъг ръкав или модели за лятото (с къс), туника или поло – възможните варианти при този вид дреха са впечатляващо разнообразни, като и доста български производители предлагат страхотни дизайнерски решения с перфектно качество. При избора на подходящо облекло се взимат под внимание модните тенденции и кройката, която би подхождала най-много на фигурата ни. Цветовете и щампите са също важна подробност, на която всяка жена трябва да отдели нужното внимание.
 

.Как се носи дамската блуза? 


Със сигурност имате поне 10 броя дамски блузи в гардероба си, които носите според настроението, повода и сезона. Какво обаче се получава на практика? Количеството модни придобивки никога не е достатъчно, а жаждата за нови и нови попълнения си остава все така неутолима. 

 

Е, няма какво друго да направите, освен да продължавате да разнообразявате шкафа си с дрехи, в който винаги може да се направи местенце за нова дамска блуза с красив дизайн. Нея имате възможност да я носите по всякакви начини – с дънки (класическа комбинация), с прав или спортен панталон, със спортно долнище или с пола. Решете с кое съчетание бихте се чувствали най-добре и смело експериментирайте с визията си! 

 

Какви ще бъдат на мода тази пролет?


Почитателите на съвременна мода със сигурност искат да узнаят кои модели дамски блузи ще бъдат актуални през пролетта на 2022. Разцъфтете в цялата си прелест с тоалет, който напомня за събуждащата се от зимен сън природа и бъдете очарователни във всеки ваш образ и по всяко едно време на деня. А кои модели ще са на мода тази година: 

 

  • с принт – препоръчително е да присъства в много от случаите, когато искаме да обогатим daily визията си и да ѝ придадем дизайнерски акцент. Стилната щампа ще превърне обикновената блуза в безценна придобивка, на която никога няма да ви омръзне да се наслаждавате; 

 

  • с дантелени елементи – категорично може да се каже, че дантелата никога няма да престане да бъде актуална. Тя е детайл, на който определението “отживелица” изобщо не му приляга… Често пъти се залага на дантелените елементи при ушиването на рокли и ризи, както и на ежедневни дамски блузи с по-женствен дизайн. Последните могат да бъдат носени с кожен панталон или пола – според усещането ви за естетика и конкретния случай; 


Дамски блузи

 

  • моделът поло остава стилна класика – отново още една дамска блуза с непреходна слава! Тя е елегантна, прилепва много добре по тялото и е абсолютната истина, когато искаме да демонстрираме сексапил, но наред с това и да останем в зоната си на комфорт; 

 

  • кроп-топ – кроп… какво? Е, мили дами, на модната сцена изгря нова звезда, а тя е дамската блуза с кроп-троп дизайн! Ако това не ви говори нищо, е добре да поясним, че става дума за къс модел над пъпа, който е изключително подходящ за пролетта и дори лятото. Комбиниран с дизайнерски блейзър и подходящо долнище, вашият аутфит ще бъде много по-различен от всичко, което сте свикнали да виждате до този момент. 


Дамски блузи
Сентенцията “Дрехите не правят човека” е напълно вярна, но пък ни помагат да покажем най-доброто от себе си. Ако търсите максимума, заложете на бутикови облекла и се насладете на отличното им качество. Удобство, класа и стил – дизайнерските дамски дрехи трябва да присъстват в гардероба на всяка жена, която държи на високото си самочувствие и не се спира пред нищо, за да инвестира в него подобаващо. 


.
Кои са актуалните принтове, разказват от онлайн магазин Алеса?


Животинските и флоралните мотиви ще ангажират вниманието ни за пореден път, като и щампите в арт стил ще са също на мода. Ако търсите нещо по-семпло и ненатрапчиво, можете да заложите на дрехи с лога и букви, а за по-смелите са подходящи абстрактните принтове в духа на Бохо направлението. 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 6442 |24.01.2022 Какви кабели са нужни за ел инсталация на апартамент? . 0| 4956 |06.01.2022 Какви ротативки откриваме в Betano казино? . 0| 5611 |23.11.2021 Дамски комплекти - облекло за официални събития или ежедневни разходки . 0| 6009 |14.10.2021 Какви почивки ще намерите в Руал Травел?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads