Реклама / Ads
0| 4884 |23.07.2022 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Защо е важно Белият трън да се приема заедно с Артишок

.
Употребата на вредни храни и алкохол може да доведе до попадането на токсични вещества в нашия организъм, а други от тях се произвеждат по естествен път в самия организъм.
 

В борбата с токсините активно участва черният дроб. В случаите, когато черният дроб  има намалената функция, той не успява да се пребори с всички токсични вещества. За здравето на черния дроб можем да се погрижим с уникалната лечебна комбинация от три съставки, които помагат за прочистването на организма от токсини и оказват благоприятен ефект при лечението на чернодробни заболявания. Комбинацията се състои от следните три природни съставки: силимарин, екстракт от артишок и екстракт от корен на глухарче. Те активно участват за подпомагане на липидния метаболизъм, а също при процесите на храносмилане и детоксикация.

 

Активните съставки: Силимарин, екстракт от Артишок и екстракт от корен на Глухарче.

 

Силимаринът или още масло от бял трън, което е извлечено от плодовете на растението Магарешки бодил (или Бял трън), дорпинася за нормалната функция на черния дроб и жлъчката. Участието му в тази комбинация помага за регенерацията на черния дроб. Екстрактът от Артишок (Цинарин) се извлиза от цветовете на растението. Ползите му са в областта на храносмилането и засилва метаболизма. Съдържанието на 5% цинарин в екстракта, притежава същата функция да стимулира регенериращата функция на черния дроб, освен това участва като антиоксидант. Екстрактът от корен на Глухарче е силен антиоксидант, който съдържа множество горчиви вещества, който стимулират по-бързото функциониране на храносмилателната система. Освен за черния дроб, екстрактът е полезен и за жлъчката. Трикомплексът съдържа 80% силимарин, 5% цинарин с добавен корен от Глухарче.

 

Антиоксидантното и детоксириащо действие на последната съставка допълва основната функция на другите две съставки. Екстрактът от Бял трън и този от Артишок помагат в процеса на регенерация на черния дроб, забързват метаболизма и помагат за по-бързото му прочистване от токсините. Този продукт има доказан натурален произход.

 

ВИТАМИН Б- КОМПЛЕКС

 

Различните видове витамини от група Б имат и различна функция върху организма. Заедно в комплекс те влияят върху нормалното функциониране на мозъчната дейност и нервната,  участват в протичането на метаболитните процеси. Витамините от група Б са 8: тиамин (Б1), рибофлавин (Б2), ниацин (Б3), пантотенова киселина (Б5), пиридоксин (Б6), кобаламин (Б12), фолиева киселина (Б9) и биотин (Б7). Приемът на витамин Б комплекс допринася за нормалната функция на нервната система, мозъчната дейност, на сърдечно-съдовата система и зрението. Засилва имунната система, синтезира аминокиселини и  регулира кръвната захар и холестерола. Заздравява кожата, косата и ноктите.

 

ВИТАМИН D3

 

Това е така нареченият „витамин на слънцето“, който също има значителна роля за човешкия организъм като всички останали. Важно е да знаем, че когато купуваме този продукт на пазара, трябва да се поинтересуваме от неговия произход – дали той е синтетично, или естествено произведен. Ефективността на естествения продукт е значително по-голяма. ZeinPharma предлага най-добрия витамин д -  абсолютно чист и естествен продукт, който гарантира ефективност и качество. Употребата му оказва благоприятен ефект върху нервната и костната система и помага за нормалното функциониране на целия организъм и за усвояването на калций и фосфор.

 

Комбинирането на трите продукта набавя на организма комплекс от различни видове витамини, които ни помагат да запазим здравето си крепко, да засилим имунитета и да гарантираме нормална дейност на жизненоважни органи в нашето тяло.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3832 |13.07.2022 Хампарцумян: Бедни сме, защото не сме добре политически подредени . 0| 5876 |21.03.2022 Защо се увеличава броят на залагащите на блекджек онлайн . 0| 5135 |05.03.2022 До къде ще стигне Етериум – втората по важност криптовалута? . 0| 8441 |01.09.2021 Да изберем обувки за момиче. Защо да купя обувки?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads