Реклама / Ads
0| 6367 |06.10.2022 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

8 места, на които е добре да има вендинг машини

.
Източник: https://unsplash.com/photos/JG35CpZLfVs
Услугите, които предоставят вендинг машините, напълно задоволяват нуждите на съвременните хора, постоянно бързащи за някъде. Автоматите ни дават възможност да си осигурим необходимите продукти в движение, без да се налага да губим време да чакаме на опашки в магазините. Поради тази причина вендинг бизнесът се разраства все повече, като дава възможност на предприемачите да направят бизнеса си толкова малък или голям, колкото да отговаря на нуждите им.
 

Едно от важните условия обаче, което трябва да предвидите, ако смятате да стартирате бизнес с вендинг машини, е изборът на правилното им разположение. Ако искате машината ви да генерира приходи, тя трябва да се вижда.

 

Въпреки че технически може да поставите вендинг автомат навсякъде, все пак не всичко е толкова просто. От една страна, не можете да монтирате машината в чужда собственост без разрешение или договор. От друга, не всички места са подходящи за вендинг машина. Затова ако искате да стартирате или да разширите вече съществуващ вендинг бизнес, трябва да откриете местоположенията, които ще ви осигурят по-големи приходи.

 

След като проучите местата с най-голям трафик и си осигурите разрешение от собствениците на имоти, вече може да поставите вашите вендинг машини. Освен с трафика, съобразете позиционирането на машината и с наличието на конкуренция наблизо като продавачи на закуски и напитки. От значение е също къде ще бъдат машините – на открито или на закрито. Ако някои от тях ще са на закрито, трябва да сте сигурни, че мястото ще се посещава редовно от повече хора.

 

Сред най-добрите места за поставяне на вендинг машини са следните 8:

 

Производствени предприятия и офиси


Предприятията и дистрибуторските центрове предоставят чудесни възможности за поставяне на вендинг машина. В тях работят стотици хора, обикновено на няколко смени. Когато имат кратки почивки, работниците нямат време да излизат извън обекта за храна и напитки и ще си набавят от машината.

 

Офисите с 50 или повече служители също са добро място за вендинг машина. Служителите имат нужда от закуска, кафе или студена напитка, както и от чиста вода през целия ден, които може да им достави вашата вендинг машина.

 

Болници и клиники


Здравните заведения са отворени 24/7 и в тях постоянно има хора – медицински работници, пациенти, посетители. Добавянето на вендинг машина в зоните на чакане за резултати, за посещение при болен и др. ще могат да снабдят с храна, вода, топла и студена напитка всеки желаещ, дори през нощта.

 

Училища и университети


Учебните заведения са изпълнени с млади хора – ученици и студенти, техни преподаватели и обслужващ персонал всеки ден. Ако поставите вендинг автомат на правилното място, ще имате гарантирано много приходи. Учениците и студентите често си вземат в движение лека закуска или напитка, а ако в автомата са заредени здравословни продукти, това със сигурност ще ви гарантира одобрение от администраторите при договарянето с тях.

 

Търговски центрове


В големите търговски центрове на закрито или открито има постоянен поток от много хора, които желаят напитка или закуска. Макар че в моловете често има заведения за хранене, има посетители, които искат нещо малко в движение. Служителите в търговските центрове също ще използват редовно вашия автомат.

 

Жилищни комплекси


Местата с много жилищни сгради често не предлагат удобни възможности за храна. Ако доставите вендинг машина на ключова позиция, много хора ще се възползват от нея, особено рано сутрин, когато бързат за работа, или късно вечер, когато не им се пътува надалеч за желания продукт. Разположете машината в общи части, близо до фитнес зала, до входове и др.

 

Увеселителни паркове


В центрове за забавления и увеселителни паркове хората прекарват дълги часове, понякога цял ден. Разхождайки се на открито, те често имат нужда от напитка, вода или закуска, като ще предпочетат такива от вендинг машина, а не по-скъпо предлаганите от близки доставчици. Когато машината ви осигурява закуски и напитки на конкурентни цени, това ще я направи търсена алтернатива.

 

Хотели


Въпреки че в хотелите има ресторант, не всички гости желаят да се хранят там. Някои хотели разполагат с мини маркети, но ако на госта не му се слиза до фоайето или иска да си вземе нещо през нощта, вендинг машината е удобство за него и чудесен начин да имате приходи.

 

Магазини


Ако поставите вендинг машина близо до входа на магазин за търговия на дребно, ще може да разчитате на два вида клиенти. Едните са тези, които влизат да пазаруват. Докато са вътре, те могат да огладнеят и ожаднеят, а от машината ще си купят нужното бързо. Другият тип клиенти са самите продавачи, които по време на кратките си почивки нямат време да посещават ресторант.

 

Има още места, удобни за поставяне на вендинг машини – автокъщи, жп гари, автобусни спирки, бензиностанции и др. Някои и местоположения със сигурност са по-стратегически от други, но с търпение и повече усилия от ваша страна ще успеете да откриете най-добрите, след което да продължите да реализирате вашия бизнес план.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3996 |07.09.2022 ETUC: България сред 16 страни в ЕС, в които минималната заплата не стига за сметките за ток . 0| 3833 |13.07.2022 Хампарцумян: Бедни сме, защото не сме добре политически подредени . 0| 5667 |08.06.2022 Невероятни факти за слот машините, които може би не знаете . 0| 5453 |29.05.2022 Момбаса – безпорядък или добре организиран хаос

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads