Реклама / Ads
0| 5154 |27.01.2023 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Как да използваме Комбо на деня в сайта на Спортингуин бг

.
Букмейкърът Sportingwin дойде на българския пазар в края на календарната 2022 година. Той започна с нелеката задача да намери своето място из вече пъстрата и голяма конкуренция в онлайн хазартната индустрия.
 

Бетинг индустрията у нас търпи метаморфоза с появата на всеки нов бранд и Спортингуин бг със своята популярност в глобален аспект, ще опита да откъсне своя дял. Компанията стартира с няколко оферти, с които ще опита да се отличи, да придобие облик и популярност и съответно да привлече и задържи клиенти.

 

Всеки букмейкър, който навлиза на даден пазар, е напълно наясно, че трябва освен да омае клиенти с традиционните начални бонуси, така и да ги задържа с времето. Генерално, компанията е известна с богатата си спортна секция и дори има отделна подкатегория за електронни спортове. Това може да не е новина предвид подема им в последните години, но доста сайтове например не обръщат подобно внимание на е-спортовете.

 

Едно чудесно предложение от букмейкъра за спорт е офертата „Комбо на деня“. Важно уточнение тук, е, че като цяло офертата е обвързана с коефициентите на съответните срещи от спортната секция на сайта. Разглеждайки ги, можем да кажем, че те са на добро ниво – нито най-ниските, нито най-високите. Но да преминем към възможността, която компанията предлага.

 

Потребителите на Sportingwin могат да съставят комбинация за дадени срещи на краен изход. Кои са „дадените срещи“ зависи от екипа експерти на оператора, който стигна до получаване на лиценз и за България в средата на изминалото лято. Професионалистите на компанията определят двубои, за които важи този потенциален множествен залог. Тези дуели от избрани шампионати и турнири не могат да бъдат категоризирани като бонус, а по-скоро отделна категория.

 

За да се възползва клиент от тази опция, е нужно да избере мачовете, на които иска да заложи от секцията „Комбо на деня“. Ако срещите се избират ръчно и по стандартния за колонка начин, то въпросната оферта не е налична. Офертата не е валидна и ако се изтрие или подмени което и да е събитие от „Комбо на деня“. В тези случаи залагащият няма да получи бонус към натрупания си коефициент или съответно към евентуалния си печеливш фиш.

 

Формулата за изчисление на „Комбо на деня“ не е най-простата възможна и изисква известен брой изчисления, но е разбираема. За да улесним сметката, нека вземем три мача с коефициент 2.00. Ако умножим трите ставки, се получава коефициент 8.00. Традиционно, печалбата се изчислява, умножавайки коефициента, по размера на сумата на залога, например, което в този случай е: 8*100 лв = 800 лева.

 

Играчът печели бонус от Х%, който се добавя към печалбите при определената формула:

(Печалби– размер на залога) * бонус процент  (800 - 100) *10% = 70 лева
Общо печалби : 700 + 70 = 770 лева е получената печалба.
 

Въпросното предложение има и още една добра страна. А тя е една от марките при бонусите – така наречените фрий бетове. Всеки потребител може да се възползва от предложението „Комбо на деня“ както чрез личните си финансови средства, така и чрез freebets.

 

"Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!"

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3797 |28.11.2022 „Денят на жената предприемач“ 2022 - събитието, което обедини на едно място предприемачи, каузи и изложение на бизнеси . 2| 3930 |03.11.2022 За четвърти път в България ще се проведе „Денят на жената предприемач“ . 0| 6194 |17.03.2022 За какво можем да използваме Betway mobile app? . 0| 5978 |27.01.2022 Сигурно ли е да използваме Betano app?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads