Реклама / Ads
0| 5521 |29.01.2023 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Как се ползва опцията Създай залог в Sesame.bg

.
Не само в България, където конкуренцията нарасна главоломно през последните години, но и по целия свят, хазартните компании съдържат много на брой промоции и оферти. Освен началните бонуси за казино и спорт, както и за всяка оферта, която се сещате, брандовете имат набор от вътрешни инструменти.
 

С тях те целят да извоюват и разширят дела си на пазара. Един от сравнително новите оператори в България – Sesame.bg, определено е от тези, които си служат добре с фунционалностите в развлекателната индустрия. Брандът, който взе онлайн лиценз през 2021-а година, вдига нивото си с всеки изминал месец и определено се вижда стремежа му да бъде от фаворитите на потребителите. В този материал ще проследим един от инструментите, с които Сезам си служи, а със сигурност иска и да го надгради – опцията „Създай залог“.

 

Какво е да създадеш залог?

 

Опцията, известна още като BetBuilder, доби доста почитатели и известност през последните няколко години. Накратко, тази функционалност позволява избиране на няколко маркета от едно и също спортно събитие. Например: победа за конкретен отбор; голмайстор; двата отбора да отбележат. За да бъде успешна комбинацията, е необходимо всички селекции да са печеливши. Веднъж създадена такава комбинация, тя може да бъде включена в по-голяма система с други избрани пазари.

 

Какви са предимствата на BetBuilder-a?

 

Предимствата на тази възможност са няколко, основната от които, че с нея се комбинират коефициентите, за да се получи много добра потенциална печалба.

Втори плюс в сметката на опцията е, че фокусът на потребителя може да се насочи към един конкретен двубой, който може да е далеч по-познат от други. На трето място можем да причислим броя селекции, които може да се маркират за създаване на залог – в платформата на Сезам те са от 2 до 6. Това е похвално за работата и развитието, които с новите лица на Sesame, са показател, че брандът желае да изгради свой облик и да прогресира стремително.

 

Четвърто добро качество, отново конкретно за сайта на Сезам, е, че опцията е на лесно и удобно за действие място, неналагащо излишно ровене.

 

Какви са условията на бетбилдъра в Сезам?

 

Като всеки букмейкър Sesame също има своите правила и условия при ползването на една от най-търсените си опции. Един от елементите е, че не се предлага кешаут опция, което можем да отбележим като известен минус. BetBuilder-ът на Сезам е абсолютно стандартен за нашите географски ширини и напълно логично, е възможен за създаване, само преди да стартира дадено спортно събитие.

 

Къде може да ползваме Създай залог?

 

За момента опцията „Създай залог“ не е широко разпространена в сайта, но както отбелязахме и по-горе в текста, със сигурност с течение на времето ще се развие и утвърди. Към този момент, за жалост на феновете на другите спортове, тя е валидна единствено за футбол и за баскетбол. Уточнявайки, че за спорта с оранжева топка, това значи единствено „Лигата на извънземните“ - NBA.

 

Относно най-популярния спорт, „Създай залог“ е по-широко ползван, като обхваща най-интересните първенства и турнири в Европа и световен мащаб. Както на клубно ниво, така и при сблъсъците на между националните гарнитури.

 

"Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!"

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5112 |27.01.2023 Как да използваме Комбо на деня в сайта на Спортингуин бг . 0| 3006 |21.09.2022 Пампорово пуска в предварителна продажба нов вид ски карта с отворени дати на ползване, като запазва миналогодишните цени . 0| 3532 |28.08.2022 Ивайло Мирчев: Газпром” не е надежден енергиен доставчик, използва се от Путин, за да рекетира Европа . 0| 6128 |17.03.2022 За какво можем да използваме Betway mobile app?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads