Реклама / Ads
0| 5203 |05.03.2023 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Как се прави в Sportingwin регистрация през телефон?

.
Sportingwin е сравнително нов букмейкър, който получи лиценз в България. Това е сайт за залози на спорт, в който има най-различни дисциплини, от които пълнолетните играчи могат да избират. Много хора предпочитат да играят в Спортингуин през мобилната версия на сайта, но част от тях, не знаят как да си направят регистрация. Ето защо, ние решихме да им помогнем в тази статия.
 

Как да отворим акаунт в Sportingwin през телефон?
 

Истината е, че няма абсолютно нищо сложно в Sportingwin регистрация през телефон. Веднага щом въведете адреса на сайта в браузъра на мобилното ви устройство, ще се зареди сайта на букмейкъра и ще можете да преминете към отваряне на акаунт. За целта, е необходимо да кликнете на бутончето „Регистрация“, което се намира до логото най-горе вдясно на екрана.

 

Натискайки този бутон ще се пренесете в регистрационна форма, в която трябва да попълните определени данни. На първо време ви искат имейл адрес, а след това парола за вход. Паролата трябва да включва главни и малки букви и поне една цифра, като всичко е минимум 8 символа.

 

Следва да потвърдите паролата в посоченото за това поле и да изберете вида на валутата, в която ще играете. Ако притежавате промо код, който ще ви даде бонус, трябва да изпишете и него, но това поле не е задължително и без неговото попълване също може да грабнете начална оферта.

 

В следващата стъпка ще трябва да впишете вашите лични данни, а именно първо име, презиме, фамилия, потребителско име, държава, ЕГН, пол, дата на раждане, град, адрес и пощенски код. В края сложете тикче, че сте съгласни с правилата и условията и натиснете синия бутон регистрация.

 

Какво следва след регистрация в Sportingwin?
 

От написаното по-горе видяхте, че няма нищо сложно да направите регистрация в Sportingwin през телефон. Общо взето процедурата е много подобна на тази при десктоп версията на сайта. Разбира се, ако вече сте отворили акаунт, вижте всички стъпки при верификация, тъй като ако не се идентифицирате, няма да можете да изтеглите спечелените пари от спортните залози в системата.

 

Що се касае до вашите лични данни, то те са напълно защитени. Спортингуин пази данните ви на отделен сървър и не позволява неоторизиран достъп до тях. Тези лични данни се използвам само от оператора за връзка с вас, разплащания и евентуално изникнали казуси, които налагат контакт.

 

При положение че вече имате регистрация и сте преминали през верификация, може да се възползвате от пълния пакет услуги на онлайн букмейкъра. Вие може да залагате в секции: спорт, на живо, виртуални, eSports, Pinnacle и други. Ако пък имате някакви затруднения, винаги можете да попитате поддръжката, която е много учтива и ще ви помогне за разрешаване на проблемите.

 

Заключителни думи
 

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5526 |01.03.2023 Как да играем в Pinnacle през Sportingwin онлайн? . 0| 5691 |01.02.2023 Как да комбинираме правилно Сезам бонус код офертите и прогнозите си? . 5| 4493 |08.01.2023 С 52% скочили цените по време на служебното правителство . 0| 5296 |06.01.2023 Как се прави онлайн регистрация в Бетмаркет

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads