Реклама / Ads
0| 5533 |01.03.2023 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Как да играем в Pinnacle през Sportingwin онлайн?

.
Новият букмейкър Sportingwin вдигна високо летвата, след като предложи на играчите да залагат както в неговия сайт, така и при партньорите им от Pinnacle. Малко хора знаят, но Pinnacle е един от сайтовете с най-високи коефициенти за спорт. Той няма лиценз в България, но ако имате регистрация в Спортингуин можете да играете там, без да имате абсолютно никакви проблеми.
 

Какво има в раздел Pinnacle на Sportingwin?
 

Осъществявайки вход в сайта на Sportingwin онлайн, ще видите раздел „Pinnacle”, който се намира в най-горната част на онлайн платформата. Натискайки върху него ще ви се зареди нова страница, в която са налични различни видове спортове, които се предлагат от бранда Pinnacle, за който вече писахме в началото на статията. Разбира се, ще е интересно да разгледаме този раздел отблизо.

 

В Pinnacle раздела има лява вертикална лента, в която са изброени спортните дисциплини. Още в началото ще видите, че те са много на брой. Вие може да залагате на футбол, електронни спортове, баскетбол, хокей и тенис. Има обаче и много по-нестандартни спортни надпревари, като например: кърлинг, дартс, крикет, футзал, политически залози, снукър, ръгби и какви ли други не.

 

Натискайки върху дадено спортно събития, ще ви се зареди нов екран, в който ще видите разнообразни пазари. Така например, ако изберете футбол, освен краен победител, може да прогнозирате хендикап, под или над брой голове, брой корнери, резултат на полувреме и прочие. Има наистина голям брой маркети, чийто ставки са наистина високи и се харесват от залагащите.

 

И, тъй като заговорихме за коефициенти, е необходимо да похвалим Pinnacle раздела в Sportingwin. И едните, и другите предлагат високи коефициенти за спорт, както и пълен набор от първенства и турнири. За някои мачове ставките са дори по-високи от тези на конкуренцията. Не е тайна, че Pinnacle се славят като един от сайтовете, където играчите намират най-примамливи коефициенти.

 

До момента няма друг сайт за залози, който да дава възможност да залагате при два различни букмейкъра. Точно това прави Спортингуин специална онлайн платформа, която вече набира инерция и е любима на мнозина. Ако включим и добрите бонуси, сайтът заслужава внимание.

 

Повече за предложенията на Sportingwin
 

Разбира се, Спортингуин не остават по-назад и също се стараят да привлекат вниманието на феновете на залозите. Те предоставиха както начален бонус за нови клиенти, така и специален комбо бонус на деня, с който коефициентите стават още по-съблазнителни. Естествено, този букмейкър е още много млад в България, така че се очакват още цял куп оферти в бъдеще време.

 

Що се касае до функциите на спортната секция в Sportingwin, то те не са никак лоши. Вие можете да видите календар с всички предстоящи спортни събития, както и да цъкнете на менюто с резултати, за да видите, как са свършили мачовете. Разделът със залози на живо също е много изчерпателен и показва пълна статистика и анимирана симулация от избраните спортни срещи.

 

Заключителни думи
 

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5603 |23.02.2023 Важните автомобилни течности през зимата . 0| 3387 |15.02.2023 Годишната инфлация у нас се забави до 16.4% през януари . 1| 3504 |14.02.2023 БВП на страната нараства с 2.1% през четвъртото тримесечие на 2022г. . 0| 6428 |02.02.2023 На кои сезонни продукти да наблегнем през зимата?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads