Реклама / Ads
0| 14801 |21.07.2011 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Ouzo Paralia – Да се докоснеш до Гърция

.
Със страхотна фиеста, организирана в столицата, бе представен летният хит Ouzo Paralia.
 
Едно питие за ценители, изкушаващо сетивата и небцето, носещо полъх на носталгия, море и любов. Генералният директор на „Атика Медия България” господин Христос Христу откри тържеството с думи на благодарност и приятелство. Той подчерта добрата традиция в българо-гръцките бизнес отношения и увери гостите, че узото е напитка, която носи настроение, радост и изключително приятни усещания. На свой ред господин Парис Котинис, производител на Ouzo Paralia, запозна присъстващите с историята на завода за дестилация. Основан през XIX век, той и до днес е семейна фабрика, която разполага с изключително добра технология за качество на европейско ниво. Дестилерията на Ouzo Paralia е 100% гръцка семейна собственост.

Намира се по крайбрежието на Егейско море. Всички процедури във фабриката се извършват при строго хигиенни условия, доказателство за което е притежаваният сертификат за качество. Ouzo Paralia представлява изискана смес от чист етилов алкохол, звездовиден анасон, комбинация от ароматни билки, мека вода, смесването на които е местна семейна тайна. Приятното, меко и пивко лятно питие е с характерен анасонов аромат лек префинен нюанс на средиземноморски плодове. Продуктът ще бъде хит на пазара със съчетанието си от усещане за море, безкомпромисно качество и добра цена.



Запомнящата се реклама, презентираща Ouzo Paralia (в превод paralia означава плаж), е заснета на остров Скопелос. В това райско кътче е сниман и хитовият мюзикъл „Мама Миа”. Идеята, умело пресъздадена от авторите, е как един обикновен стресов ден на работещ градски човек, би могъл да се промени, ако той е грък – море, плаж, слънце, любима жена, весела компания, релакс. „Защото гърците са го измислили”.

Водещ на събитието бе актьорът Захари Бахаров, който призна, че е истински ценител на узото, но не „под прикритие”. Вечерта премина в непринудена приятелста атмосфера и дискретен анасонов аромат. Защото истината в този миг се наричаше Ouzo Paralia.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 5456 |21.07.2011 Дефектни закони продънили бюджета с 12 млрд. лева . 8| 5828 |21.07.2011 Грешка в доклад на МФ вбеси министър Найденов . 34| 10570 |20.07.2011 Скачат "шоково" заплатите в три министерства . 6| 6189 |20.07.2011 Поскъпването на горивата си има логично обяснение

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads