Реклама / Ads
0| 4908 |05.12.2018 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Пампорово дава старт на сезона на 8 декември

.
Безплатни лифтове, снежни писти и много настроение очакват всички гости на курорта.
 

Навръх студентския празник, Пампорово ще даде официален старт на сезон зима 2018/2019! По традиция от курорта ще зарадват всички любители на планината и зимните спортове с безплатни лифтове, добре подготвени писти и много приятни изненади.


.

От Пампорово АД информираха, че към момента снежната обстановка позволява да бъдат отворени 5-6 писти, като се прави всичко възможно поетапно да увеличи броя на заснежените и готови за каране писти. Прогнозите за следващата седмица са обещаващи и дават големи шансове съвсем скоро да се кара навсякъде.

 

Междувременно в курорта тече и трескава подготовка за второто поредно издание на събитието „8 Декември – Фестивалът“, където в специално изградена „парти“ шатра, хиляди студенти от цяла България ще посрещнат празника и ще гледат на живо над 15 от най-актуалните имена на родната музикална сцена.

 

От неделя, 9 декември всички скиори и бордисти ще могат да се възползват от специалната промо лифт карта за началото на сезона на цена 37 лева. От 22 декември влизат в сила редовните цени за сезон 2018/2019, които можете да намерите на www.pamporovo.me


.
Една от новостите в курорта за този сезон е наскоро открития Туристически център Пампорово, който посреща туристите още на входа на курорта и им помага с пълна информация за случващото се в района. Освен информация, в центъра се предлагат и широк набор от услуги и атракции, детска занималня, както атрактивната „Зимна седмична програма“ с различни активности за всеки ден от седмицата, в която всеки може да се включи.

 

От Пампорово АД се надяват на дълъг и много снежен сезон и подготвят интересни и разнообразни събития за идните няколко месеца. Най-големият акцент в календара за този сезон ще бъде домакинството на Конгреса на Интерски в средата на месец март, когато в Пампорово ще гостуват и ще обменят опит над 1000 от най-добрите ски и сноуборд инструктори в цял свят!







Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4562 |13.11.2018 Хотел ”Панорама” в Пампорово ви очаква с уют и усмивка . 0| 4824 |23.10.2018 ХИТЪТ “8-ми Декември - Фестивалът Пампорово” е ТУК за втора поредна година! . 1| 4722 |17.10.2018 Съдът в Кипър ще заседава за фалита на застрахователя ”Олимпик”, българи са в очакване . 0| 3989 |10.09.2018 Пампорово прие 4 кръг от Ендуро шампионата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads