Реклама / Ads
0| 6510 |20.06.2017 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Да подкрепим българското в класацията „Любима марка”! Сега е моментът! Ето къде и как

.
Днес е последният етап от гласуването във втория кръг за класацията ”Любима марка”. Българската компания „Рефан България“ води ожесточена битка с конкуренцията от чужбина. Благодарение на активната подкрепа на клиенти, приятели и почитатели на Рефан миналата година компанията спечели първо място в Категория „Козметика“ от класацията „Любима марка на българския потребител“!
 
"Успехът изключително ни зарадва, а победата ни амбицира отново да се включим в надпреварата", заявиха от Рефан! След първия кръг родната компания за козметика и парфюмерия продължава участието си в категориите: Козметика (№ 13 ) и Българска марка (№ 26 )

Поради тази причина се обръщаме към Вас - нашите читатели, с молба да покрепите БЪЛГАРСКОТО. Гласувайте за Рефан в класация „Любима марка“! Вторият кръг приключва днес (20 юни), а Рефан се нуждае от подкрепата на всеки българин.
"Надяваме се с помощ от нашите потребители и приятели отново да стигнем до финала на класацията", споделят от Рефан.
Гласуването отнема около минута-две. Трябва да се попълни кратка форма, включваща име, години, пол и имейл. След това трябва да оставите своя глас във всички категории. След като гласувате, ще получите електронна поща с линк за потвърждение на вашия глас. Това е всичко.

Дайте своя глас за Refan на: https://mylovemarks.eu/

Класацията протича в три кръга, като първият бе от 31 май до 9 юни и след него в различните категории останаха само първите шест най-предпочитани брандове в различните отрасли.
"Разчитаме, че и този път ще отделите от времето си и ще ни подкрепите активно, за да стане REFAN марка № 1 в категориите, в които се съревновава!
Не се съмняваме, че имаме много почитатели, нека благодарение на вашите гласове всички разберат, коя е предпочитаната и харесвана козметична марка в България!"
Да подкрепим българското!
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5311 |30.03.2017 Летният сезон по българското Черноморие започва . 0| 4266 |26.10.2016 България с пореден спад в класацията Doing Business . 16| 9396 |07.03.2016 Как се "роди" българското менте, писало доклада за КТБ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads