Реклама / Ads
0| 4430 |17.09.2022 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Тенденции в детската мода есен-зима 2022

.
Както винаги, искаме децата ни да започнат новата учебна година с увереност и нови стилни находки в гардероба си. За нас е важно те да се чувстват специални на първия си учебен ден и не само. Като родители, бихме искали да се сдобием с най-модерните и качествени есенно-зимни детски дрехи, за да зарадваме малките.
 

Какви са тенденциите в детската мода за есен-зима 2022?

 

Модните детски тенденции през есента и зимата на 2022г. основно включват блузи на райета, спортни екипи, някой от които са от три части и плътни плетива, които изглеждат колкото елегантно, толкова и комфортно - комбинация от технологии и природа, която носи надежда за бъдещето. Това отразява основната тенденция в марковите детски дрехи за 2022г. Концепция е, че времената се променят и нашите деца поемат бъдещето в свои ръце.


Модерни детски дрехи

 

На кои цветове да заложим?

 

И тази година, няма как да пропуснем любимите оранжеви нюанси, които толкова добре подхождат на есенния пейзаж. Много онлайн магазини, като Kidsfashion.bg пуснаха своите нови колекции. Забелязваме изобилие от уютни суитчъри и красиви пуловери в тиквени цветове и меки материи, подходящи за ежедневни игри и занимания. В много водещи марки, като Guess kids откриваме забавни тигрови щампи. Американският бранд ги използва главно върху рокли, детски гащеризони и якета за момичетата. А за момчетата, този сезон е изпълнен с дрешки в по-тъмната гама, които ще се харесат и на тийнейджърите. За тях ще открием разнообразие от хубави спортни комплекти в черно, тъмно зелено и синьо.

 

Какви материи са предпочитани?

 

Вълната е на първо място от есенните и зимни тъкани и затова има основателна причина. Тя е неразделен изолатор, който помага на малките да запазят топлината си при по-хладен и студен климат. Вълната е лека, но здрава тъкан, която е издръжлива и дълготрайна. Тъй като тя е устойчива на бактерии като мухъл, плесен и прахови акари, тя е фантастична тъкан за тези, които имат алергии. Вълната е една от най-стилните материи в света. Тя е чудесна, както за ежедневни, така и за официални поводи през студеното време. Разбира се, памучните детски дрехи също са много предпочитан избор. Децата обичат да играят. А понякога играта може да означава да се изцапат. Памучната материя е чудесно младежко облекло, защото е здрава, гъвкава, лесна за поддържане и безопасна за децата.

 

Как да изберем дрехи за училище и детска градина?

 

Пазаруването за училище е вълнуваща рутина за нас и нашите деца, дори може да се окаже и чудесен начин за сближаване. Изборът на новите дрехи, обувки, училищни принадлежности, комплекти за обяд и новата раница могат да бъдат забавни.

 

Колкото по-големи са децата, толкова повече изявяват своите модни предпочитание и ние трябва да се съобразим с тях. Нека не ги караме да носят нещо, което не им харесва. При избора на детски дрехи на първо място е  детето да носи дрехи, в които се чувства удобно и комфортно. Ако материята е твърда и драскаща или има етикет, който сърби по яката, те ще се чувстват неудобно в дрехите си по цял ден, вместо да са спокойни и да участват активно в училищните дейности.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4912 |16.07.2022 Топ 6 тенденции в развитието на онлайн гемблинга . 0| 5038 |27.11.2018 Зимно шоу на модата представиха MAXSPORT. Приятели и партньори на бутика влязоха в ролята на манекени . 0| 5773 |11.12.2017 Вина от български сортове диктуват модата в Европа и у нас . 1| 5466 |16.08.2017 Кабинетът даде Интермодалния терминал край Пловдив на концесия за 27 години

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads