Реклама / Ads
0| 4656 |07.12.2017 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Трикратната световна шампионка по бокс Дейзи Ланг връчи на REFAN туристически Оскар

.
“Рефан България“ спечели поредното си заслужено отличие. Този път при награждаването на най-успешните проекти в Балканския туризъм за 2017 година в хотел Premier Best Western в София,под вещата организация на агенция Vip Communication.
 
Трикратната световна шампионска по бокс - завърналата се от Щатите Дейзи Ланг - Десислава Кирова, която прославя България във всички краища на света със силата, красотата и смелостта на българката, връчи специалната награда Best Cosmetic Brand in Tourism 2017 на козметичния лидер REFAN, който също рекламира страната ни по света със своите над 400 бутика в Европа и в други континенти.




Компанията предлага стотици висококачествени козметични и парфюмни продукти, базирани на даровете от щедрата природа. Пловдивската фирма се утвърди като любима марка не само на българите, а и в много държави по света.
“Рефан България“ четири пъти е удостоена с наградата на Forbes Business Awards. Освен световните отличия от Париж и Барселона брандът получи и приза „Най-добър български франчайзинг в Европа“, защото предлага разпознаваеми продукти с перфектно качество, създава успешен франчайзинг модел, стимулиращ малкия и средния бизнес, оценен на национално и световно ниво.

Всеки нов продукт на фирмата бързо се превръща в хит и печели безапелационно все повече почитатели в цял свят. Козметиката на REFAN се е наложила като красива визитка на страната ни и магичен символ с незабравим аромат.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 4981 |31.10.2017 Пропадаме с 11 места в световната класация Doing Business 2018 . 2| 4493 |12.01.2017 Борисов: Световната банка завиши икономическия ръст на България . 0| 6153 |22.11.2016 Световната банка: България със слаба икономика през 2016

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads