Реклама / Ads
1| 4940 |14.07.2021 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Турнир по еСпортове с $1,000,000 награден фонд завладява Кьолн

.
Ако все още не сте обръщали внимание на електронните спортове и смятате, че видео игрите не са нищо друго, освен загуба на време, тогава препоръчваме да продължите да четете. Технологичният гигант Intel е подготвил един много специален турнир за всички професионални геймъри и от заглавието разбираме, че наградният фонд е 1 милион долара. Най-вероятно подобна сума не би могла да ви изненада, все пак това са седмичните заплати на няколко класни футболиста в един футболен отбор, но тук не говорим за футбол, а за видео игри.
 

Ако погледнем еволюцията на тази дисциплина, която впрочем започна някъде към края на 90-те години и днес може да се похвали с половин милиард зрители, както и доста сериозно количество професионални геймъри, които бяха и причината за създаването на платформа като Twitch, очевидно това не са  просто видео игри.

 

Посоченият турнир се смята за един от особено важните във всяка една онлайн платформа и не трябва да се изненадваме от сериозното внимание, което е отделил дори брандът bwin, чието ревю можем да прочетем и също така да направим нашите спортни прогнози. Все повече букмейкъри добавят електронни спортове в своите платформи, а този оператор може да се похвали с много добре развита секция, която не само се съобразява с всички посочени прогнози, но и предоставя възможност за стриймване на всяка среща от турнира. Освен вниманието на букмейкърите, очевидно имаме и доста сериозно спонсорство, едва ли компанията Intel има нужда от представяне, а с нея всеки един геймър подписва най-различни договори, рекламира геймърски устройства като джойстици, монитори и всякакви други.

 

Очевидно е, че електронните спортове следват една и съща линия спрямо всички останали дисциплини, но не можем да избягаме от още един много особен факт - направиха го за много кратко време. На посоченото събитие са призовани някои от най-добрите отбори, както самият организатор ги нарича - елитните тимове - и сили ще се премерят на играта Counter-Strike:GO. Едва ли има човек, който да не е чувал за нея, но по-важното е, че ако обърнете внимание на професионалистите и скоростта им на игра, най-вероятно ще се изненадате колко високо е вдигната летвата.

 

Тук се изпълняват сложни стратегии, всеки един играч знае къде и как да се позиционира и ако трябва да бъдем честни, забавлението много сериозно започва да прилича на екшън филм, но без предистория. За нашето настроение се грижат и коментатори, които обясняват какво се случва, ако сме забравили правилата на играта, но генерално не можем да останем разочаровани от идеите и възможностите, които идват в това отношение. Електронните спортове често се смятат за  развлекателни, но препоръчваме да им обърнете внимание, те носят същия адреналин и в някои отношения са доста по-бързи и агресивни спрямо познатите и вече наложени спортове.

 

Точно това не трябва да ви изненадва по никакъв начин, все пак игрите винаги са подбирани с идеята да има баланс между двата отбора, най-често победата идва за добре подготвения отбор и всичко това гарантира доста вълнуващи моменти. С помощта на опцията за правенето на прогнози, имате шансовете да вземете максимума. Разбира се, отново ще имате нужда от прогнози и анализ, но и такива вече присъстват в интернет.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4909 |10.05.2021 Защо този път Шампионската лига не беше турнирът на Реал Мадрид? . 0| 6513 |27.04.2016 Pravets Golf Club откри новия сезон с традиционния турнир – Domaine Boyar Golf Trophy . 0| 6060 |07.01.2016 Реал Мадрид и Севиля спечелиха турнир подкрепен от РЕФАН България . 0| 5578 |11.12.2015 REFAN-спонсор на най-големия футболен турнир в Каталуния!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads