Реклама / Ads
0| 3134 |03.07.2023 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

За всички пациенти с неврохирургични заболявания-безплатни консултации с проф. д-р Дениз Коня на 15.07.2023г. в София

.
През Юли, с голямо удоволствие, ще посрещнем за първи път, един от най-търсените от българските пациенти турски неврохирург – проф. д-р Дениз Коня.
 

Авторитетният неврохирург от турската болница „Медикъл парк“ ще проведе БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ на български пациенти с мозъчни тумори и гръбначни заболявания на 15-ти Юли 2023г.. в София. Той ще гостува по покана на управителя на ЗИЦ “Медикъл Караджъ“ – Звезделина Лютфи и в рамките на инициативата на здравния информационен център за предоставяне на достъп до най-иновативните  и модерни технологии в медицината. 

 

Проф. д-р Дениз Коня е сред водещите специалисти в Турция за лечение на тумори в мозъка и операции на гръбначния стълб. Той е изключително търсен неврохирург, както от български пациенти, така и от пациенти от цял свят. Проф. Коня консултира, както възрастни пациенти, така и деца.

 

Всички пациенти със заболявания на гръбначния стълб и гръбначния мозък, могат да се възползват и да проведат безплатна консултация с неврохирурга, относно възможностите за лечение на своето заболяване. Желаещите да се възползват от БЕЗПЛАТНАТА консултация със специалиста, могат да се обадят на телефони 0879 977 402 или 0879 977 401 и да си запишат час. 

 

Безплатните консултации с – проф. д-р Дениз Коня са насочени към:

 

пациенти с вече установени заболявания, 
пациенти, нуждаещи се от второ мнение 
пациенти, интересуващи се от лечение в чужбина, в частност Турция 


Кой е проф. д-р Дениз Коня? 

 

Завършва Медицински факултет на университета Bahcesehir, Катедра по неврохирургия. Медицинска специалност получава в периода: 1996-2002г. Специализира в Харвардско медицинско училище, Бригам и женска болница, Бостън, Масачузетс, САЩ (2004-2005) : заболявания на гръбначен стълб и получава стипендия по хирургия в периода 2004 г.-2005г. Специализира в Медицински факултет на университета Ege (1988-1994). В болница Medical Park, Гьозтепе, получава степента: „професор“ по медицина през 2015г. 

 

Проф. д-р Дениз Коня използва последните технологични възможности за лечение в:

 

Неврохирургия, 
Мозъчна хирургия, 
Хирургия на гръбначния стълб, 
Херния на кръста и шията, 
Изместване на талията 
Хирургия на гърба и врата, 
Гръбначни тумори, 
Гръбначни фрактури, 
Сколиоза и протуберация 


Защо е важно да се възползвате от безплатните консултации с проф. д-р Дениз Коня?

 

Специалистът има опит и може да предостави за Вас алтернативно обяснение за Вашите здравословни проблеми Специалистът може да Ви предложи различен план за лечение.
Специалистът може да предложи лечение, когато за Вашето заболяване е констатирано, че няма такова
Специалистът ще Ви предложи информиран избор, относно Вашето заболяването
Специалистът ще Ви разясни възможните, рискове и ползи от лечението
Специалистът ще отговори на всичките въпроси , относно Вашето заболяване.


Работейки в болница „Медикъл парк “, проф. д-р Дениз Коня разполага с необходимото високотехнологично оборудване за лечение на сколиоза. Освен това, проф. д-р Дениз Коня развива и прецизира иновативния си подход за лечение и диагностика на тумори, с помощта на най-съвременната медицинска апаратура  в световен мащаб. Желаещите да се възползват от възможността за безплатна консултация с проф. д-р Дениз Коня на 15-ти Юли 2023г в София, трябва да си запишат час предварително на: телефони: 0879 977 402 или 0879 977 401 да заявят желания от тях час онлайн на https://www.medikara.bg/.

На място пациентите ще трябва да предоставят медицинските документи и образни изследвания, които са им направени до момента. 

 

Имайте предвид, че по време на консултациите няма да бъдат извършвани физикални прегледи. Безплатните консултации се провеждат на база медицинските документи, с които разполагат пациентите към момента. 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 3207 |22.06.2023 КНСБ настоява за ръст на заплатите на всички работещи в обществения сектор с минимум 10% . 0| 4997 |06.06.2023 Безплатни консултации за пациенти с хематологични проблеми проф. д-р Мехмет Йозен на 16-ти юни 2023 г. в гр.София . 0| 3296 |05.05.2023 Безплатни консултации за всички пациенти с ортопедични заболявания с проф. д-р Сами Сьокюджю на 13-ти Май 2023 г. в София . 0| 3906 |04.05.2023 Безплатни консултации за всички деца с ортопедични заболявания с проф. д-р Кубилай Бенг на 13-ти май 2023 г. в София

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads