Реклама / Ads
0| 2807 |05.05.2023 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Безплатни консултации за всички пациенти с ортопедични заболявания с проф. д-р Сами Сьокюджю на 13-ти Май 2023 г. в София

.
На 13-ти Май 2023 г. в София ЗИЦ “Медикъл Караджъ“ посреща ортопедът от световна класа- проф.-д-р Сами Сьокюджю. Авторитетният ортопед от болница „Медикъл парк Флория“, Истанбул ще проведе БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ на български пациенти със заболявания на опорно-двигателния апарат, които имат нужда от второ медицинско мнение и интерес към възможностите за лечение в чужбина на своето заболяване. Той ще гостува по покана на нашия управител Звезделина Лютфи. В рамките на деня, специалистът ще проведе напълно безплатни консултации на българските пациенти, нуждаещи се от консултация, второ мнение или

Желаещите да получат второ мнение от специалиста, за да си гарантират, че вземат най-доброто решение за своето здраве, могат да се обадят на телефона на здравния център +359 879 977 402 или +359 879 977 401 и да си запишат час.

 

Кой е проф. д-р Сами Сьокюджю?

 

Проф. д-р Сами Сьокюджю завършва обучението си по медицина през 2003 г. в Медицинския факултет на Истанбулския университет „Cerrahpaşa“.


През 2004 г. започва специализацията си по ортопедия и травматология в Болницата за научна и изследователска дейност “TR Taksim” към Министерството на здравеопазването. През 2010 г. спецалистът завършва своето обучение и става лекар по ортопедия и травматология.


От 2012 г. до 2017 г. работи като лекар по ортопедия и травматология в Болницата за научна и изследователска дейност за болести на костите „İstanbul Metin Sabancı“ към Министерството на здравеопазването. През 2017 г. става доцент към „Istanbul Aydin University” и започва работа в болница „Medical Park Florya”, Истанбул, където практикува и до момента.

 

Клиничните сфери на интерес на проф. д-р Сами Сьокюджю включват:

 

Тумори на костите и меките тъкани
Луксация на рамото
Разкъсване на ротаторния маншон
Травми на раменната става
Калцификация на пръстите на крака
Синдактилия на пръстит
Халукс валгус 
Калцификация на колянната става
Травматични увреди на тазобедрената става
Плоскостъпие
Плантарен фасциит
Костни деформации
Неврома на Мортън 
Ставна мишка 
Акромегалия и други аномалии в дължината на крайниците
Методи на лечение, които Проф. д-р Сами Сьокюджю използва в своята практика:

Мануална физиотерапия
Микродисцектомия
Артроскопска хирургия 
Ампутация
Удължаване на крайниците
Лечение на халукс валгус
Артропластика
Ендопротезиране на колянна става
Ендопротезиране на тазобедрена става
Лапароскопска артродеза на стъпалото и глезена
Отстраняване на тумориЕкстензия на крайниците чрез иновативна магнитна система


Проф. д-р Сами Сьокюджю е тясно специализиран в хирургията за удължаване и скъсяване на крайниците и фалангите. Също така, успешно прилага артропластиката за лечение на проблеми в колянната и тазобедрената става след калцификация или травми.


Едно от най-впечатляващите умения на специалиста, е работата  с Магнитна система за удължаване на крайниците. В дължината на костта се поставя магнитен екстендер, който прави връзка с външно устройство, от което се движи съответната програма. Този метод осигурява комфорт на пациента, без да утежнява състоянието с външните щифтове, които се поставят при стандартната методика за удължаване. По този начин движенията на свободните стави остава неограничено, а проблемите, свързани с усложнения от дразненето на външния щифт, се елиминират. Освен това се ограничават контрактурите и неправилното зарастване на костите, наблюдавани след отстраняване на външния фиксатор при стандартния метод. 

 

Защо е важно да се възползвате от безплатните консултации с проф. д-р Сами Сьокюджю?

 

- Специалистът има опит и може да предостави за Вас алтернативно обяснение за Вашите здравословни проблеми 

- Специалистът може да Ви предложи различен план за лечение. 

- Специалистът може да предложи лечение, когато за Вашето заболяване е констатирано, че няма такова

- Специалистът ще Ви предложи информиран избор, относно Вашето заболяването .

- Специалистът ще Ви разясни възможните, рискове и ползи от лечението

- Специалистът ще отговори на всичките въпроси , относно Вашето заболяване.

 

Всички пациенти с ортопедични заболявания, които искат да получат експертното медицинско мнение на проф. д-р Сами Сьокюджю на 13-ти Май 2023г. в София  , трябва да си запишат час предварително на:

 

телефон: +359 879 977 402 или +359 879 977 401
да заявят желания от тях час онлайн на https://www.medikara.bg/.


На място пациентите трябва да предоставят медицинските документи и изследвания, които са им направени до момента. По време на консултациите няма да бъдат извършвани физикални прегледи. 

 

Имайте предвид, че по време на консултациите няма да бъдат извършвани физикални прегледи. Безплатните консултации се провеждат на база медицинските документи, с които разполагат пациентите към момента.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3410 |04.05.2023 Безплатни консултации за всички деца с ортопедични заболявания с проф. д-р Кубилай Бенг на 13-ти май 2023 г. в София . 2| 3357 |19.04.2023 Безплатни консултации с доц. д-р Аслъ Датлъ-водещ пластичен и реконструктивен хирург в Турция на 28-29-ти април 2023 г. в София . 0| 5616 |12.04.2023 ПОК „Доверие” увеличава всички пожизнени пенсии и разсрочени пенсионни плащания за втора поредна година . 0| 3040 |06.04.2023 Безплатни консултации със специалиста по бъбречна трансплантация при деца и възрастни: проф. д-р Бурак Кочак на 7-ми април 2023 г. в гр. София

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads