Реклама / Ads
0| 3989 |03.11.2021 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Xbox със свой собствен дизайн мъжки маратонки Аdidas

.
Microsoft екипът, отговорен за гейминг Xbox платформата стана част от световната елитна спортна мода. Оказа се, че от Xbox са добри не само във виртуалната реалност и създаването на конзоли и изобщо иновативни начини да се забавляваме, но и имат афинитет към активния начин на живот и ежедневната кейжуъл визия. Всичко това стана ясно, след като спортният гигант анонсира предстоящата си колекция Xbox мъжки маратонки Adidas.
 

Вълнуващото партньорство между Xbox и Adidas е посветено на 20-годишнината от създаването на гейминг конзолата. Самата линия маратонки ще носи ексклузивното име Xbox 20th Forum Tech. Дизайнът е изключително ярък, открояващ се и изцяло в духа на гейминг вселената. Със своя електриково зелен цвят обувките не просто привличат вниманието, но напомнят осезаемо за първите години на Xbox манията, покорила цял свят и не едно или две поколения. На по-опитните с видео игрите, между другото, бързо ще изникне и асоциацията с дебюта на оригиналната конзола, пусната с култовата игра Halo: Combat Evolved през 2001. Цветовата гама и отделните декоративни детайли на маратонките следват същия дизайн и силно ни напомнят за първите игри за Xbox игрите, посветени на скейт легендата Tony Hawk и кецовете, с които изгряваше на екрана за поредното си култово преминаване през трасето с дъската.

 

С носталгия поглеждаме към тези ретро мъжки маратонки Аdidas, защото те наистина сякаш носят посланията, мечтите и надеждите на големите спортни звезди и обикновените геймъри от началото на века. Идеята на Xbox в този дизайн е да покаже, че геймингът не е излязъл от мода, че все още е актуален, макар и яхнал чисто нови тенденции и че бъдещето е пред него.

 

Едновременно с това от Xbox споделиха, че първия чифт спортни обувки, създаден със спортния гигант, е едва началото от тяхното сътрудничество. В продуктовото портфолио на Adidas предстоят да излязат още няколко допълнителни модели, създадени в колаборация с Xbox и посветени на 20-годишнинатата от появата на топ конзолата за видео игри за всички времена. Със сигурност, и следващите дизайни ще са толкова впечатляващи и отличаващи се от всичко, създавано досега от Adidas. А дали и те ще са ретро или ще загатват за бъдещето на гейминг индустрията зависи единствено от креативното въображение, характерно за творческия екип на Xbox.

 

Следващите спортни обувки от Xbox и Adidas ще бъдат анонсирани до края на месец ноември, като и те ще са лимитирано издание и достъпни за пре-ордед покупка през официалните страници на двете компании.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 5259 |29.07.2021 Собственици на заведения плашат с протести при ново затваряне . 2| 5344 |27.07.2021 „Еврохолд“ официално е новият собственик на ЧЕЗ в България . 1| 5055 |25.06.2021 Аурубис и ЧЕЗ ЕСКО изграждат най-големия соларен парк за собствено потребление в страната . 15| 7879 |15.12.2020 Собственици на заведения към Щаба: Какво се промени, след като ни затворихте - нищо!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads