Реклама / Ads
Frognews
1| 2606 |21.05.2019

Волята да защитаваш интересите на българите

.
Веселин Марешки
Независимо какво е образованието и професията ви и в кое населено място живеете, ако се огледате наоколо, шансът да се гордеете с България е нищожен. Картината е тъжна, дори болезнена и няма светлина и надежда за промяна с управлението, на което сме свидетели от доста години насам в периода на прехода.

Страдащи и твърде често мизерстващи са възрастните ни хора, нашите майки и бащи, нашите баби и дядовци – хората, които са ни отгледали. Днес те са изправени пред ежедневната заплаха да нямат какво да сложат на масата или да им липсват така необходимите лекарства и медицински грижи. Според всички изследвания в това направление, България е една от най-застаряващите и най-болните нации в Европа.

Освен това, от медиите ежедневно ни залива информация за случаи на безнаказана агресия и битова престъпност. Налице са критични ситуации, в които често хората посягат на най-близките си или пък беззащитни жени стават жертва след като многократно са подавали сигнали, на които никой не е обърнал внимание и не е предприел необходимите мерки. След тези случаи няма обвинения, няма присъди и наказания за издевателствата.

 

Младите хора напускат страната, тъй като не виждат перспектива за развитието си – както за това да получат качествено образование, така и да се реализират и да получат подобаващо  възнаграждение за труда си. Липсват адекватни и работещи политики за насърчаване на младите семейства, за симулиране на раждаемостта, облекчения за жилища. Свидетели сме на безпрецедентна демографска криза – по данни на НСИ, населението наБългария намалява с близо 50 000 души на година и липсват действия тази тенденция да се неутрализира или да се обърне в позитивна.

 

В джоба на българите ежедневно бъркат безскрупулни картели, ядем некачествена храна, болниците фалират, децата ни остават без педиатри и без компетентна здравна грижа. Този списък може да стане безкрайно дълъг. В резултат на грабежите и провалите на много правителства и корумпирани управници, които един след друг заграбиха своето парче от общата баница и се оттеглиха, нашият народ е отруден, болен и нещастен. Загубили сме вече вярата,че може във властта да бъдат излъчени почтени хора, водени от интереса на обикновения българин, които да поведат страната ни към по-добро. Изпарила се е надеждата, че може да има и такива политици, които искрено да мислят за своите сънародници и да са мотивирани да направят каквото е нужно, за да живеем всички по-добре.

 

С непримиримост към всичко това, политическа партия ВОЛЯ е в парламента, за да представлява истинския глас на народа и да защитава интересите на българите – основен приоритет за лидера Веселин Марешки. Той е предприемач от Варна, доказал се във фармацевтичния бизнес,а от известно време и в търговията с горива, където води безотказна битка с картелите. Всички партии от статуквото, в определени години когато са били управляващи, са помагали за създаването на този картел, за укрепването му и са създавали благоприятни условия, за да може българският народ да бъде ограбван.

 

На фона на всичко това, на хората им е трудно да повярват, че някой иска да се занимава с политика и да влезе в парламента, не за да си реши личните бизнес въпроси, а за да се бори заедно с всички български граждани за решаването на проблемите им, повишаването на покупателната способност и като цяло за подобряването на качеството на живот.

 

 

Това може да бъде само един независим кандидат, самосъздал се, борил се е сам за всяка стотинка от самото начало, какъвто е Веселин Марешки. Той дарява депутатската си заплата и често ходи пеша, за да говори с хората, да усети пулса им и да познава от първо лице проблемите им. А хората искат справедливост, възмездие и по-добър живот.

 

Днес на прага на изборите за Европейски парламент, желанието на коалиция „ВОЛЯ – Българските родолюбци“ е там да се изпратят истински български патриоти, а не депутати – безродници. Там България трябва да бъде представена от достойни хора, които биха направили и невъзможното, за да защитават националните интереси, а не от пресметливи кариеристи, които отиват в Брюксел, за да уредят личното си положение. Необходими са почтени и доказали се професионалисти в подходящите области, каквито са привлечени в листата на коалиция „ВОЛЯ – Българските родолюбци“ – икономисти, финансисти, експерти по национална сигурност, европейски фондове, младежки и социални политики, екология, иновации и др.Стремежът на ВОЛЯ е в Европейския парламент да се изпратят силни лидери, които да въведат правилните политики за изравняване на доходите и по-адекватно третиране на всички страни членки с уважение към всяка нация в ЕС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay Donate now
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. ВОЛЯ – Българските родолюбци, защитава интересите на народа отвътре навън и отвън навътре 0| 2711 |21.05.2019 . Данаил Георгиев, водач на листата на „Движение 21“: ЕП трябва да има законодателна инициатива, за да можем да защитаваме по-добре интересите си 0| 3076 |16.05.2019 . Велизар Енчев в Русе: В Европарламента ще отстоявам интересите на трудовите хора в България 4| 3149 |13.05.2019 . Проф. Румен Гечев в Симитли: Трябват политики, с които да не се замитат интересите на малките страни в ЕС 1| 3037 |08.05.2019

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads

НАЙ-ЧЕТЕНИ

    Реклама / Ads

    БЛОГОВЕ