Реклама / Ads
0| 47316 |07.04.2022 ГЛАСЪТ

Бивша голяма клечка в България пише писмо на Путин

.
Путин чете писмото...
Уважаеми Владимир Владимирович! Пише Ви вашият съмишленик, бивша голяма клечка и вярвам, с Ваша подкрепа - бъдещ голяма клечка в Задунайската губерния Болгария. Благодаря предварително! Както наредихте чрез тов. Митрофанова, аз и моят екип внимателно наблюдаваме всяка крачка, жест и дума на новата власт.
 

Особое внимание отделяме на Кирил Петков и Асен Василев – ясно защо. Вторият тези дни за пореден път доказа, че е агент на Запада. Този негодник, който нито е бил в казармата, нито дори агент на Вашите служби – Господ здраве да им дава, - се изказва абсолютно неподготвен. И открито зове за изгонването на тов. Митрофанова, заради нейни критики на властите в София. Кстати, напълно заслужени, коректни и педагогически издържани – както винаги. Никой посланик, - перчи се тази сволоч, нямал право да се меси във вътрешните работи на една държава. Абе момче, това е традиция от 144 години – ти ли ще я прекъснеш? Такава традиция е по-здрава от дружбата, дето се вика!

 

Както сме се разбрали, Владимир Владимирович, веднага се явих в националното радио и му набих канчето на този дурак, да прощавате за израза…

Разбира се, заявих за пореден път, че ако дадем оръжие на Украйна, ще ни се стоварят яки последствия. Та вие нападнахте Украйна за няма нищо, дето се вика, а за дадено оръжие и изгонен посланик трябва поне една ядрена бомба да ни пуснете. Заслужаваме го, честно. Все пак ако се стигне дотам, добре е поне аз и 2456-те шпиони на вашите служби да знаем предварително, за да се изнесем към Виена, Лондон и други резервни дестинации.

 

И за Северна Македония се изказах, както е по указанията от Кремъл. Пак натрих сол на главата на Кирил Петков. Завалията въобще не подозира какъв сюрприз сме му приготвили с ГЕРБ, „Възраждане“ и ДПС… Дано рублите, тези по второ направление, дето ги обещахте по-преди, да пристигнат по-скоро, че трябва да организираме протести, контрапротести, митинги, спонтанно недоволство и пр. Трябват ни още знамена и транспаранти със знака Z – как чудесно го измислихте!

Спирам дотук, защото знам колко сте зает да освобождавате света от Злото. Ние с Р. сме добре. Сигурно скоро ще се вземем. Обещал сте ми да кумувате... Препрочитаме редовно вашите писма, в които често ме наричате баловник… Колко мило!

Бойко Борисович също е добре: все ви споменава, щом стане дума за онези пари, които сте… по Турски поток – нали се сещате...

Продължаваме битката за великата кауза!

Скоро ще Ви пиша пак. Дотогава ще поддържам връзка по установения ред.

Честь имею!

 

------------------------------------------------------------------

Важно! Фрог нюз предупреждава: Всички прилики с действителни лица може да се окажат верни…

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 36| 57611 |04.01.2022 Зависими от Борисов ченгета му докладват всеки ден. Време е за голямата метла! . 34| 15904 |29.06.2020 Малка загубена битка от прокуратурата е голяма победа за гражданите . 0| 13676 |31.08.2015 С "Булгартабак" Д.П. пусна голямата пералня на макс . 82| 20365 |18.11.2013 Цветлин Йовчев и голямата гладна акула

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads