Реклама / Ads
19| 10637 |13.03.2024 ГЛАСЪТ

Платената подлост: Плъховете на Путин у нас плуват към потъващия кораб

.
Няма учудени от информацията, че хора у нас, свързани с медии и социология, са навързани с руската пропагандна машина. Новото е конкретните суми, които Кремъл е наливал за зомбиране на българите в подкрепа на т.нар. Балкански поток, който си е чисто Руски. Признанието, че това се е случвало точно така, са мижавите оправдания на една персона, как отговаряла само за логистиката, а не и за пропагандните цели на Москва, защото нищо не разбирала от газови потоци.
 

Всички веднага й повярваха – милата, нищо не подозирала… Е да, де, но тия, с които има общ бизнес не само разбират и трупат пачки, но не спират да тръбят пред всеки микрофон и камера, как Русия се разправя безцеремонно с Украйна и как украинците трябва да капитулират, за да им помогне татко Путин. Наистина е голам цинизъм да смучеш кървави пари от Кремъл, за да описваш руската агресия като нещо нормално, с което всички останали трябва да се съобразяват.

Отвратително. Подло. Нечовешко. Но присъщо за деградирали типове и техните кифли - от интимен, работен или идеологически режим на общуване.

 

Не очакваме съвестта на пропагандните мекерета да сработи след разкритията, защото нямат такава. Освен това те са свикнали да смучат средства откъдето им падне, независимо от нечистоплътността на поръчките.

 

Още днес и утре лицата им на контрабандисти на човешки ценности, ще се появят на екрана, за да продължат манипулативната си роля. Те този занаят владеят. Той им гарантира голф игрища и къщи в затворени комплекси към тях. Ориана Фалачи с погнуса нарече този тип екзекутори на истината „хайверена левица“. В превод: брутални капиталисти, четящи проповеди за социални правдини. Един от тези „хайверени“ пропагандатори онзи ден нападаше западната цивилизация, че щом внасяла пролетариат да й работи, ще трябва да си плати прескъпо за това. След което гракна срещу мигрантите, подкрепяйки хора на нискочелите патрЕоти.

 

Змията хапе най-силно, когато знае, че умира, - е казал народът. Така и с въпросните пропутински балалайки. Техният свят умира, унищожавайки невинни хора. Те ще си отидат с него, както Черноморския руски флот пое към дъното след успешни украински атаки.

 

За 60 на сто от българите членството на България в ЕС е без алтернатива. Това сочи последното проучване на Алфа рисърч. Колкото и да са колебливи мненията по въпроса дали добре се управлява ЕС, хората приемат, че мястото ни е именно в европейското семейство. Нещо повече: най-голямо доверие анкетираните имат към Съда по правата на човека в Страсбург (84%). Докато в българската прокуратура, прототип на руската, доверието е между 6 и 9% - резултати от предишни анкети.

 

Забележете: удовлетвореността от възможностите за реализация в страни-членки на ЕС е цели 81%! Очевидно никой не се е затичал да изкарва рубли в дърводобива на Коми…

Миналата година 9 българи всичко на всичко са пътували в Росия. 400 000 са посетили европейски страни. Други около 400 хиляди са пътували до други държави и континенти.

 

Ето това убива кремълската пропаганда и нейните ретранслатори у нас. Агресивни са, шумни са, но вече изтичат в канала. Защото така и не проумяха, че Русия е силна, когато разчита на културата и постиженията си в науката, а не с ядрените ракети и Путин, който заплашва с унищожение света.

 

"Да виждаме от екрана всякакви боклуци стана толкова обичайно, че хората вече не осъзнават, че гледат боклуци". Чарлз Буковски ни остави тази мисъл.

 

Журналисти попитали Чърчил, какво, според него е социализъм. "Когато плъховете плуват към потъващия кораб", - отвърнал британският премиер.

 

Свикнахме с боклуците, а това наистина е много лошо. Добре е все пак, че корабът на Путин потъва успешно и нашите плъхове гребат като луди към него...

 

Огнян Стефанов

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 12932 |12.03.2024 Манол Глишев: (Само)заблудата води към война . 52| 14884 |10.03.2024 Манол Глишев: Сънят на папата ражда чудовища . 34| 9611 |08.03.2024 Екзистенциално: Бойко е недосегаем, но май е и безсмъртен . 23| 15032 |07.03.2024 Възмездието е възможно: Допълнение към един очакван обвинителен акт

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads