Реклама / Ads
16| 74405 |22.07.2021 ГЛАСЪТ

Бившият можеше да е труп в багажник, ако вместо в Годеч бе отишъл в Симитли

.
Траурен финал...
Ако Борисов вместо в Годеч бе прескочил до Симитли да нагледа своя приятел кмета, сега можеше да лежи мъртъв в някой багажник. (На това място всички се кръстят!) Причината е, че леко накуцва заради онзи скъсан менискус, което можеше да се окаже фатално за него.
 

В тъмнината бившият шеф на ДАНС и приятелят на Бившия от „Бистришките тигри“ дето се разхождали въоръжени в гората, можеха да го сбъркат с болен глиган и да го отстрелят със санитарните карабини. Голям резил и същинска пернишка трагедия щеше да стане! Бивш премиер застрелян от бивш шеф на ДАНС с хуманната идея да бъдат спасени останалите прасета.

 

Една трийсета от страната щеше да потъне в скръб. Нямаше също да научим, че „служебните искат да източат ББР с необезпечени кредити“, което живият Борисов обяви сензационно, но справедливо в Годеч. Не споменал обаче нищо за голямото прасе и вълка, дето лани получили стотици милиони от същата банка, което ни подсказва, че още другаруват арабийската...






Голям късмет извади нацията, защото без Бившия щеше да настъпи голяма скука.

 

Стар виц в нов вариант: В Годеч ГЕРБ организирали заря в чест на посещението на Борисов. Гърмежи, гърмежи… Стресната баба пита съседката: „Какво става, ма Сийке?“ „Бойчето идва, та го посрещат“. „Че не го ли улучиха от първия път?“ – чуди се получателката на 50 лева от Борисов.

 

Поуката: Бившият, носи си фенер, че тия твойте не си поплюват, дееба.

 

Фрог нюз

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 40| 18770 |23.12.2020 8 източника, от които Гешев можеше да разкрие Мата Хари, но отказва . 25| 9110 |20.07.2019 Армстронг: На Луната можеше да стъпят затворници или войници, но стъпиха пилоти . 20| 22790 |20.01.2017 Първата реч? А можеше да е (де)Гол...

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads