Реклама / Ads
20| 16075 |05.02.2021 ГЛАСЪТ

Недялко, ибрикът и възпалените хемороиди на властта

.
Ибрик, готов за употреба...
Понеже краят на свинеядата, известна още като управление на държавата, обслужващата рота от доброволци-ибрикчии се хвърля да напада всеки, който каже или напише нещо излагащо султана и поусраната му свита. Обикновено излагащото нещо е истината...
 

Във Фрог нюз публикавахме двайсетина реда за страховита разработка на родната прокуратура, според която се готвел смъртоносен атентат срещу Бойко Борисов и Иван Гешев. Разбира се, доблестните обвинители разкрили пъкления план, а свидетел разказал кое как щяло да стане и кой заръчал „мократа“ поръчка. В пик – къде другаде, - се появи веднага контра дописка, в която всичко написано при нас е обявено за фалшиво и злонамерено. Както се казва, преди още споменатите двама да са се оцапали и Недялко тича с ибрика, което по време на ковид криза е дори похвално. За всеки случай в пик подчертават, че техни източници от МВР, опровергали нашата информация.

 

Много усилия, но на вятъра.

 

Цитираме изречения от протокол за разпит на свидетел пред съда.  

 

Анонимният свидетел И.С.С.: „…беше разговарял в Зимбабве за отстраняването на премиера Борисов и Гешев – главния прокурор, който бяхме установили, че движи с бронирано Ауди и джип БМВ Х-5“.

Въпрос към свидетеля: „….Какъв е смисълът да бъде убит премиера, като ГЕРБ пак ще са на власт? Какъв?

Свидетел:Защото този човек – премиера Борисов, незаобиколим фактор, който не могат да купят и да манипулират“.

На друг въпрос, защо са поръчани Борисов и Гешев, свидетелят отговаря: „…Защото са неподкупни и с тях договорки не могат да се правят“.

 

Цитираме само тези изречения, колкото в пик да схванат, че или са ги качили на ските, или Недялко ги използва, а други използват Недялко.

 

Разпитът на свидетеля пред съда е документиран в повече от двайсет страници. Притежават ги всички присъствали. Недялко е трябвало да попита Гешев за този панаир, нали са си близки. Лани Недялко организира спонтанна подкрепа за избора на Гешев за главен прокурор, а Гешев пък не дава да бъдат проверени съмненията около някои офшорни сметки и едни милиони, свързвани с името на Недялко. Очевидно контра текстовете са за замазване на оцапаното, а не в името на истината.

 

Пиеската за атентата е пошла и Недялко с ибрик няма да я измие…

 

В Санкт Петербург има музей Кунсткамера, създаден още от Петър I. В него са подредени около 2 млн експоната на животни, хора и насекоми с всевъзможни природни аномалии: истински чудовища, уроди, деца с три глави, жена с пишка, човек с половин глава, същества без мозък… Не знам защо се сетих.

 

Колкото до опита да ме уязвят с изтърканата дъвка за агент Академик – ако в Комисията по досиетата имаше поне един ред за мен или от мен – да са го публикували хиляда пъти. Но няма. Съжалявам, ще си останат на ниво лаене с ибрик в ръка.

 

Продължавайте в същия дух, славни кандидат-кунсткамеристи. С такива ибрикчии Борисов и Гешев ще са все с възпалени хемороиди… Язък за щедрите инвестиции и голямото старание.

 

Светкавичната реакция на Недялко в пик покава, че Борисов и Гешев ужасно се нервят от публичното разбулване на зле замислената и изпълнена пиеска.

Стив Джобс е казал: Един слух се превръща в истина в мига, в който бива официално опроверган. Недялко и пик отдавна са се окичили с признанието, че са официоз на тази власт, затова приемам отрицанието им като доказателство за достоверност на написаното от нас.

 

Огнян Стефанов

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 85| 30812 |04.02.2021 Папка в Брюксел трябва да изкара Борисов и Гешев жертви на заговор за убийство . 58| 20007 |03.02.2021 ГЕРБ, размажете Радев с Деси и Спас, стига сте се нервили . 30| 13417 |02.02.2021 Секс, лъжи и ваксини . 12| 8904 |01.02.2021 Ченалова за Фрог: Президентът направи огромна стъпка към обединение и сигурност

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads