Реклама / Ads
9| 15827 |25.09.2022 ГЛАСЪТ

Борисов на дебат? По-скоро ще ни дадат Световното по футбол

.
Борисов и Петков
Лидерът на ГЕРБ се появил в Търговище и гръмко заявил пред събрани в негова чест хора: „Имаме едно много счупено нещо, наречено държава“. Това е любимият му израз от месеци насам. Други чупят държавата, а аз идвам и я оправям – това е внушението. Ако сте се чудели какво точно е примитивно или нахално – има ги и двете. Кирил Петков от ПП го подканва Борисов да се яви на дебат. С когото иска от „Промяната“.
 

Това няма как да стане. По-скоро ще ни дадат домакинството на световното по футбол, въпреки Боби Михайлов, отколкото лидерът на ГЕРБ да влезе в дискусия с опонент.

 

Защото Борисов знае, че заговори ли се за резултатите от 12-годишното му управление, ще трябва да каже нещо. Например защо сме последни по заплати и пенсии, първи по заболеваемост и смъртност, първи по корупция, първи по неграмотност, последни по брой и качество на построени магистрали и пътища, за липсата на върховенство на закона, къде са милионите от магистрала „Хемус“, за чекмеджето с милионите и златните кюлчета, за липсата на инвестиции, за ограбените активи на КТБ, за „Руски/Турски поток“, с който целуна задника на Путин, за изчезналите по 12 милиарда евро всяка година от корупция, за откраднатите милиони уж за ремонт на язовири, за „простата кърджалийска п…а“, как „такова с 200 европейски лидери“ и пр. и пр.

 

Какво да отговори Борисов? Да си разкъса ризата и да признае, че е най-крадливият и лъжлив премиер в българската история? Че се е обградил с негодници, които като него знаят само „дай“ и „гепи“ и как да рекетират?

 

Нереално е да се очаква подобно нещо от човек, който е отказал да се деполитизира и си останал член на БКП...

 

Освен това Борисов си има гарантирани последователи, които искат да бъдат като него.

 

Напоследък виц, от категорията черен хумор, обикаля мрежата. На среща с избиратели, Борисов казал: По мое време Елизабет II беше жива.

А може и да не е виц...

 

Докато Боби Михайлов е шеф на БФС имаме нещо като футбол, но не точно.

Когато управлява Борисов имаме нещо като държава, но не точно…

 

Какъв дебат, какви пет лева. Борисов си знае: колкото по-лош е мат’ряла, толкова повече гласове за него.

 

Емил Азар

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 107810 |15.09.2022 Вместо да реанимира Борисов, Вебер го закопа на 2 метра под земята . 0| 20803 |14.09.2022 Похвална инициатива! Всяка поява на Ясен Тодоров прави мечешка услуга на Борисов, Гешев и сие . 2| 50736 |12.09.2022 Руски поток на Борисов и Путин ни зароби. Предателският Договор, с който това стана – тук. Част II . 1| 101915 |09.09.2022 За първи път: Договорът за Балкански поток тук. С него Борисов подписал присъдата на милиони украинци – I част

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads