Реклама / Ads
33| 13975 |22.12.2020 ГЛАСЪТ

Борисов и пунта мара на тема танкове. Нагло!

.
Няма две мнения, за професионалистите и танкистите е смешно да се говори за модернизация в съвременния смисъл на танк Т-72. Показа го и конфликтът в Карабах. Борисов и Каракачанов не само че не влязоха в танка, ами и ръсеха предизборни хвалби, заради които служили в армията техници и танкисти нарекоха премиера наглец в социалните мрежи.
 

Не може с лека ръка да зачеркваш труда на няколко поколения преди теб. Паметта на Борисов сигурно е доста къса, за да не помни, че преди тридесетина години армията ни бе една от най-модерните на Балканите. А броят и на модерните танкове бе впечатляващ.

 

 

Вижте само няколко мнения за Борисов и Каракачанов след воаяжът им в завода в Търговище.

 

Полковник о.р. Юрий Дунчев: "ТЕРЕМ", "БЕТА", "ВМЗ, "АРСЕНАЛ" и другите заводи на ВПК ги направиха "Тези, които много обичат да бърборят, да се върнат назад и да видят какво са направили за 50 години...............". Няма такъв наглец, няма такъв манипулатор. Сега ми говори за "модернизацията" на някакви си остарели 44 танка Т 72, които са на повече от 40 години. В БА смяната на БТ техника се извършваше средно през 10 - 15 години. Сега за основния вид ВС, който ни измива лицето пред НАТО и света не се планира никаква модернизация. Никакви нови бронирани машини, нищо ново! Светът отива към роботизация на войната, а ние модернизираме 40 годишни машини и не само това, а обясняваме че „Наред с танкове и артилерия, правим и пътищата". Каква артилерия, какви танкове, какви пътища? Поредната пунта мара, този път на тема въоръжение и техника!

 

Венцеслав Велев: Войната в Карабах показа слабостта на бронираните машини, включая Т-72 от БЛА. Те, ако нямат адекватна защита и особено адекватна подкрепяща ПВО срещу БЛА, тази модернизация, което е силно казано, е хвърляне на нашите пари на вятъра. Но, което е по-лошо и трагично, ще заблудят екипажите на танкове и командирите на формирования, че нещо е направено, а то е нищо, прах в очите на хората. Поредното пушечно месо. Да видим на Сърбия какви Т-72 им подариха и каква модернизация е извършена до Т-72 Б3!?

 

Полковник о.р Кирил Арсов: Борисов се хвали, че той е първият премиер, който модернизирал Т-72 и МТЛБ-У. Наглец! Абе, умнико, кой ти купи тези машини? Как кой, ние, които бяхме преди теб и твойте калинки. Ние даже ги модернизирахме, а ти ги модернизираш още веднаж, вместо да купиш нови танкове и бронемашини. До март какви ли още глупости ще изговори?!

Борисов и Каракачанов много искали да разгледат отвътре модернизирания танк, но не могли да влязат в него. Люкът бил тесен. С тия златни кюлчета са се угоили прекалено.

 

Калин Джумайски

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 70| 24030 |18.12.2020 Заради Мегз или Борисов си тръгва Карбовски от бТВ? . 149| 52687 |16.12.2020 Поръчан атентат срещу Борисов и Гешев, защото били неподкупни . 13| 13051 |20.11.2020 Борисов ни направи зрители на своя собствен антиутопичен филм . 41| 26158 |19.11.2020 А сега си представете Борисов на стълбите на болницата, изоставен и умиращ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads