Реклама / Ads
107| 41521 |20.02.2013 ГЛАСЪТ

БСП се завръща! Това е прокоба...*

.
Бузлуджа гледа пак към властта...
БСП се завръща! Тома е българската прокоба. Социалистическата партия успя с всички средства да постигне оставка на правителството и да посяга отново за властта. Разбирате ли какво се случва?
 

Протестирахме, защото ни писна да живеем като крепостни селяни в уж правова и демократична държава, по конституция дори парламентарна. Не, не е парламентарна, защото депутатите не представляват своите избиратели, а личните си и партийни интереси. Също и интересите на монополите, олигарсите и на мафията. Точно те сега празнуват победата. Мъчно ми е, но истината е, че се отваря път за мафията и олигарсите чрез подставените политици отново да властват над българския народ. Чакат ни страшни дни и месеци, ако не се осъзнаем и не тръгнем срещу тази сган.

Спешно прокуратурата трябва да извади списъка на всички, които са виновни за поробването на страната с договори и кражби не само в областта на енергетиката. Г-н Цацаров, вие сте на ход! Не абдикирайте, покажете гражданска доблест. Освен това, г-н Цацаров, направете необходимото да приберете в арестите престъпниците и главатарите на мафията, дори да е със стари обвинения или по сигнали и профилактично. Приберете ги, защото иначе те ще окървявят улицата още повече, ще окървявят изборите, ще наложат във властта своите кукловоди! Не трябва да си пророк, за да предвидиш този злокобен сценарий.

 

Хора, нека се огледаме и да изолираме шпиц командите и дрогираните агитки от протестите. Те ще провалят волята на народа, ще я изопачат, ще се опитат да я яхнат, да я употребят! Вече е повече от ясно, че има сили, които се стремят точно към това. Гражданската бдителност ни е нужна повече от всякога. Допуснем ли фашизирани и криминални елементи да се промъкнат в редиците ни – чака ни провал!

 

Стига с тия социолози, с тия подкупни политилози, изтъркани и противни муцуни от политическите кръгове и подземни босове. Те също са част от мафията.

 

Задават се опасности. Идва политическа нестабилност. Не вярвам на старите политици и досегашната политическа класа. Те нямат сили и желание да направят нещо добро. Не. Те просто искат отново власт, но не за доброто на страната. Вече сме им яли попарата. Няма алтернатива. Най-добре ще е ако улицата и протестите родят такава алтернатива. Времето е малко, но не е невъзможно. Дано. Младите хора трябва да си кажат тежката дума. Да не оставяме съдбата в ръцете на пенсионерите, с цялото ми уважение към тях, но те са обременени от стара инерция и пошла идеология. Да не допускаме и циганските гласове да решават съдбата на държавата. Също и ДПС. Да, те имат конституционни права, но биват манипулирани. Това е жалко и трябва да се избегне. Възможно е.

 

Ако всички отидем да гласуваме и заявим края на една посткомунистимеска ера. Край на АндрейЛукановския преход, прехода на грабежа и лъжата! Да зачеркнем от избирателните списъци старите партийни муцуни!

Толкова знам аз. Всеки глас е важен. Най-важен е обаче гласът на народа. Дано този път бъде чут.

 

Димитър В. Владимиров,

един обикновен българин

 

* Заглавието е на редакцията.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 131| 14293 |09.07.2011 „На вас това ви трябва...” . 102| 39104 |13.03.2010 Първанов към журналистите: питайте това, което искам аз . 26| 11306 |20.11.2009 Ром, Бенатова и съдия във вихъра на справедливостта . 68| 9888 |18.03.2009 Пуякът Евгени - това сме аз и ти

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads