Реклама / Ads
14| 14822 |06.10.2018 ГЛАСЪТ

Човек на Фрог нюз полетя с F-16 над Скалистите планини, срещна извънземни

.
Нашият човек в действие...
Представител на Фрог нюз полетя с американската военна гордост бойния F-16. Самолетът се издигна на 17 000 м в небето със скорост от 2140 км/час. Направо дупе да ти е яко... Полетът се реализира след покана от наш приятел, американски журналист, който има познати в Космическото командване на Военно-въздушните сили на САЩ. Сиреч с връзки.
 

Не чакахме втора покана и пратихме наш човек в авиобазата Петерсън, щата Колорадо. Там, както и децата знаят, са дислоцирани 14-а и 20-та военно-въздушни армии на Щатите. Името на нашия човек се пази в секретната секция на редакцията по силата на Закона за защита на личните данни – GDPR. Такъв е редът, сами разбирате.

Трябва да подчертаем, че полетът на Фрог нюз в никакъв случай не е отговор на половинчасовия репортаж преди дни как човек на бТВ летял с шведския военен самолет "Грипен" от последно поколение. Само поздрав е. Наистина се обади янки- friend и направи предложение през миналия уикенд. Ние пък разполагахме с подходящия човек, служил в армията. Въпреки алкохолната закалка, се оказа, че преминал през иглените уши на медицинския преглед без проблем.


.

Два извънземни кораба пресякоха полета на човека на Фрог нюз над Скалистите планини... Не е случайно!

 

А сега сензацията! Полетът на нашия кадър над Скалистите планини се превърна в историческо и научно събитие за човечеството. Това стана след като самолетът, в който бе нашето момче, се срещна в небето не с един, а с цели два кораба на извънземни. Научихме, че по радиовръзката се е провел доста любопитен разговор, но NASA и Air Force Space Command са засекретили записа. Все пак признаха, че извънземните са казали дали ще има предсрочни избори в България и дали президентът Тръмп предпочита шкембе чорбата лютива. Велико!


.
Нашето момче започна така, но след това, а? 

 

Както научихме неотдавна, последната модификация на F-16 - блок 72 е предложена в процедурата за избор на нов многоцелеви изтребител за българските военновъздушни сили. От концерна "Локхийд Мартин" обявиха, че моделът е известен още като Viper (V), най-новата версия на най-масовия изтребител в света. Предложили са също и F-18, също супер машина. Нашият полет обаче бе случаен превоз на хора, а не с рекламна цел. Не че бихме отказали, но никой не ни предложи...

 

Понеже нашият представител се представил перфектно по време на полета, бил награден допълнително – с F-18. По този начин бТВ-то изостана от нас с броя на полетите. Но пък ни отвя по линия на получените пари от пиара…  На нас ни стига славата. Пък и за народа го правим... И защитата на Родината. Щото сме патриоти, не е само Каракачанов. Освен това доказахме, че може и да има някой търкалящ се журналист, но други - летят.

 

Фрог нюз

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 12| 21475 |07.10.2017 Фрог нюз: Не бойкот на политиците, а истината за тях! . 16| 16037 |12.07.2017 Фрогоко: Как дяволът чете евангелието. Йордан Цонев надяна маската на милеещ за държавата . 9| 13066 |30.12.2016 Коритаров пред Фрог: Има по-взривоопасни конфликти от този между Русия и САЩ . 31| 22028 |20.05.2015 Убийствен анализ на Канзуров за Фрог: Най-антибългарската власт в Македония е алтернатива на най-бруталната

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads