Реклама / Ads

68| 19605 |08.01.2011 ГЛАСЪТ

Доктор Менгеле от ИСУЛ

.
Д-р Йозеф Менгеле
Доктор Менгеле работи в ИСУЛ. Доктор Менгеле от ИСУЛ всъщност се казва Михаил Маджунов, но колегите го наричат „доктор Менгеле”, понеже те така си говорят помежду си.
Забавляват се, за да минават по-леко тежките дежурства, които ги преследват постоянно в трудните и безпарични дни на глобалната криза.
Доктор Менгеле от ИСУЛ е пич. Той e главен асистент в Университетската катедра по УНГ болести в Медицински Университет – София.
Усърдно предаващ знанията си на студентите-медици – тези бъдещи пазители на народното здраве. Той е истински БГ специалист.
Той, Михаил Маджунов - доктор Менгеле от ИСУЛ, е член на Българския лекарски съюз и на Научното медицинско общество по оториноларингология. Приоритети му са детската оториноларнгология и алергологията. Все важни неща. Той не е кой да е.
Като цяло доктор Менгеле е cool.
Доктор Менгеле от ИСУЛ може да е лекувал дете, което е починало, но той не е виновен. Защото виновни лекари в тази държава няма. Обидно е някак.
Погледът на Доктор Менгеле от ИСУЛ може да е от тези, дето те гледат като ходеща 50-тачка, но той никога не е прибирал пари под масата. Или над масата. Родителите на починалата Гергана говорят глупости по телевизията, но славният доктор Менгеле няма да ги съди. Все пак и той е човек и ги разбира в такъв тежък за тях момент.
Доктор Менгеле е доктор. Не е бизнесмен. Той знае, че ако се занимаваше с бизнес, би бил в топ 5 на най-ботагите българи. Но се е отдал на лекарската професия, за да лекува и да доставя радост в сърцата на тези, на които е помогнал.
Уникално добрият доктор Менгеле от ИСУЛ знае, че ако случайно някой се опита да го подведе под отговорност, нищо няма да се случи, защото той като лекар е чист и неприкосновен като пита кашкавал от военновременния резерв.
Въпреки всички нелепи обвинения и тормоз, на които е подложен в момента, перфектният доктор Менгеле от ИСУЛ уверено крачи към бъдещето, в което няма досадни роднини, майки, бащи, чичовци и лели на разни починали деца, които постоянно да мрънкат по медиите, че той, доктор Менгеле от ИСУЛ нещо се е оплескал.
Умният доктор Менгеле от ИСУЛ вече е измислил какво ще каже на полицията и прокуратурата, ако случайно се поинтересуват от него. Ще им каже, че си е вършил съвестно задълженията, както винаги. Леля Димитрина, санитарката ще го потвърди. Винаги у нас, в Чалгаристан, се намира по някоя леля Димитрина, която може да потвъри това, което е необходимо.
И най-вероятно в чалгаристанския съд на родната ни чалгаристанска република доктор Менгеле, ще бъде освободен. Понеже СРС-тата ще бъдат фалшиви и манипулирани, а смъртта на едно дете и свидетелските показания на осакатените други няма да бъдат тостатъчно силни. А експертите само ще установят очевидното. Че доктор Менгеле от ИСУЛ чист.
Михаил Маджунов - доктор Менгеле от ИСУЛ се хващам на бас, че няма да влезе в затвора. Дори се съмнявам, че ще му отнемат правата. Понеже е професионалист, специалист и като цяло е много добър. Даже отличен. Стават грешки навсякъде, вие какво си мислите. Но той не е виновен. Той ще оцелее.
Главният асистент доктор Менгеле от ИСУЛ просто няма как да е виновен, понеже така ще заключат от Лекарския съюз. И 5-торна или 10-орна експертиза да назначат, и тя ще каже, че доктор Менгеле от ИСУЛ е чист като момина сълза. И като девствена пу*тка, току-що излязла от банята. Виждал съм какво представлява, наистина е чиста. Така ще е и с доктор Менгеле. От ИСУЛ.
Високо отговорният Михаил Маджунов - доктор Менгеле от ИСУЛ ще продължи по добре утъпкания си път, застлан със съдбите на деца, които вече са отишли в по-добрия свят, но не заради него.
Прекрасният доктор Менгеле също някой ден ще отиде в по-добрия свят. Но дотогава ще се радва на любовта на хората, които е излекувал, понеже, за щастие, той никога не е допускал грешка.
Такива като доктор Менгеле без преувеличение могат да бъдат обявявани за светци. И единственият въпрос в момента е какво чака църквата.
Такива като доктор Менгеле от ИСУЛ трябва да бъдат носени на ръце и да им се издигне паметник приживе. На който хиляди благодарни майки и бащи да полагат цветя и венци в знак на почит и уважение.
Зад паметника на култовия доктор Менгеле задължително трябва да се организира и касичка за дарения, понеже лекарската професия е трудна, но ниско платена и той, любящият професията си, доктор Менгеле, трябва да живее от нещо. Така всичко ще е наред и всички ще продължат да бъдат щастливи и доволни, лекувани от сигурната ръка на един истински човек.
Професионалистът Михаил Маджунов - доктор Менгеле от ИСУЛ.

ianchefff.blog.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. 37| 20766 |03.01.2011 Доган жертва семейството срещу главата на Борисов . 22| 17678 |28.12.2010 Четвърти километър . 66| 19173 |27.12.2010 Шведският крал Първанов I . 41| 15827 |22.12.2010 Номерът с милосърдието
Реклама / Ads
Реклама / Ads

НАЙ-ЧЕТЕНИ

Реклама / Ads
БЛОГОВЕ