Реклама / Ads
1| 14969 |14.09.2022 ГЛАСЪТ

Какво ще каже ЕНП за: Меркел гола на спалня, до нея милиони евро и пищов, а г-жа Мецола е „проста малтийска п…а“?

.
Източник: Худ. Тони Ганчев
Борисов провежда хипер активна предизборна кампания. Но не кампанията го интересува, личното му оцеляване. Хорицата и активистите, които се снимат с него са му в кърпа вързани за 2 октомври. Те нямат нужда от убеждаване, защото или са зависими от Борисов и ГЕРБ, или са „направили гуши“ покрай него, а има и напълно запленени от примитивния му чар.
 

Тропическото животно Борисов (по Педро Хуан Гутиерес), което свикна с „народната любов“ и властта, е в ситуация на оцеляване, подобно на Джо Гидеон, героя от „Ах, този джаз“, който е изправен пред фаталния край заради изтощението от работа, наркотици, алкохол, секс, стрес и пр. Махнете работа и наркотици и прибавете крадене, лъгане, рекетиране и ще получите Бойко срещу Джесика Ланг, пардон, срещу Ангела на смъртта. Политическата, разбира се…

 

Борисов е готов на всичко, за да оцелее. Затова е организирал, настоял, помолил Европейската народна партия (ЕНП), на която ГЕРБ е член, да предизвика обсъждане в Европарламента на неговия арест през март. Софийският административен съд вече се произнесе, че задържането му за 24 часа е било незаконно. Манфред Вебер, шеф на групата на ЕНП в ЕП, ще размахва този аргумент. Но няма да спомене и дума за чекмеджето с пачките, златните кюлчета и пищова на нощното шкафче. Нито за това как Борисов се хвали, че „такова с 200“ европейски лидери. Нито за скандала с къщата, жената и детето в Барселона. Нито за откраднатите десетки милиони само от строителството на магистрала „Хемус“. За това, че през Борисовото управление България е първа по корупция в ЕС, първа по смъртност и заболеваемост, първа по бедност и неграмотност. Вебер ще премълчи също, че Борисов построи с български 3 милиарда Турски/Руски/Балкански поток, което развърза ръцете на Путин да нападне вероломно Украйна? Още много истини за Борисов и ГЕРБ ще бъдат премълчани. Което ще накара европейските данъкоплатци да се замислят: що за партия е ЕНП?

 

Борисов е уредил ЕНП да го изпере. Не го интересува какво мислят българите. Мнозина ще подозират, че това "изпиране" не е никак евтино, че Манфред Вебер или е купен, или е най-големият глупак, когото Борисов залъгва, както се залъгва дете с близалка.

 

И въпреки това... Въпреки това дните на Борисов са преброени. 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4…

И той го знае, и едни други хора знаят, а от тях зависи много понякога.

 

А сега, за да е съвсем ясно с какво си имаме работа, си представете следното. В немски медии се публикуват снимки на Ангела Меркел (вече е Олаф Шолц), федерален канцлер на Германия, гола, с един заметнат чаршаф на спалнята, а до нея милиони евро, златни кюлчета и пистолет на 50 см от главата й. На журналистически питания, Меркел обяснява, че я е снимал Щирлиц, а президентът Франк-Валтер Щайнмайер я следи в спалнята с дрон. Накрая нарича репортерите мисирки и ги праща да пасат...

 

Представете си още, че Меркел или Шолц в разговор с главния прокурор на Германия наричат председателя на Европейския парламент Роберта Мецола „проста малтийска п…а“.

 

Бъдешето ни зависи от това дали сте шокирани или ви е смешно.

 

Нямам какво повече да кажа.

 

Огнян Стефанов

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 51122 |04.08.2022 Какво скриха родните медии покрай новата доктрина на Путин за военния флот . 0| 54663 |20.07.2022 Политици и магистрати също плачат: А сега кажете откъде са милионите! . 0| 18393 |12.07.2022 Русия и Северна Корея могат да бъдат унищожени за минути, кажете го на Путин и Ким Чен Ун най-сетне . 0| 15297 |09.06.2022 Шоумени, популисти, мениджъри и едни корумпета за опозиция. Какво друго очаквахме?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads