Реклама / Ads
18| 7826 |03.06.2008 ГЛАСЪТ

Лупи и компания заслужават здрав ритник по задника

.
Шмекерът Александър Томов с недостойните си действия опозори най- славния български футболен клуб, неговото протеже Гарибов дори призна, че ЦСКА може да започне в аматьорската група.
 

Шокиращата и идиотска новина вече е факт! Всичко, което може да се каже за шефа на ЦСКА Александър Томов е събрано в една единствена дума- лъжа, лъжа и пак лъжа! Този човек опозори най- титулования български футболен клуб и го докара дотам, че може да бъде изхвърлен от професионалния футбол. Подобно нещо се случва за пръв път в родния ни футбол. Когато Александър Тунчев вдигаше 31-та шампионска купа на България пред сектор А на стадион „Българска армия” зрителите видяха как златен медал бе връчен на Томов и Гарибов. Същите тези двама фигуранти, които тогава много добре са знаели, че ще се стигне до това, което се случи на 3 юли 2008 година, почти месец след като ЦСКА отпразнува своята 60 годишнина. Досега с каквото и да се е захванал, бившият съветник на Тодор Живков все е оплесквал нещата. Но опозоряването на ЦСКА е връх в неговата кариера, просто Лупи надмина себе си.  След края на първото полувреме на мача тази пролет между ЦСКА и Черноморец Бургас, Томов веднага се шмугна във ВИП сепарето на Армията и седна пред една отрупана с плата и скъпи спиртни напитки маса.

tomov_mital.jpg
 снимки Вяра Йовева

Бе заобиколен от някакви неизвестни никому субекти. Пийват и хапват здраво за 15 минути. На съседната маса седеше Спас Джевизов, който възкликна- „Такова ядене и пиене по това време, не е на добре!” И се оказа прав. Прав се оказа и Стойчо Младенов, който даде интервю на известната наша журналистка Кристина Патрашкова в нейното предаване по ТВ2, когато каза, че е обезпокоен за бъдещето на отбора. Шмекерът Томов днес щеше да бъде линчуван от феновете на ЦСКА, но пак нагло се изказа, че това не била публиката на ЦСКА. Но това са точно тези хора, които обичат отбора и с когото вие също се подиграхте по един недостоен начин, драги Томов! Провалилият се политик евролевичар твърдят запознати, дори изпратил в централата на УЕФА подправени документи.  Може да се каже, че Томов сбъдва мечтата на всички привърженици на един отбор от североизточна София. Едно е сигурно оттук нататък, че ЦСКА е опозорен отбор. И то опозорен от своя шеф, който домъкна и още един шмекер тук, само че с малко по- мургав тен на кожата – Прамод Митал. Представете си какво ще се случи, ако Адриано Галиани потопи Милан по начина по който го направи Томов. Просто е дошло време Томов да се омете от ЦСКА по най- бързия начин. Защото той и неговата клика, без да призоваваме към физическа саморазправа с тях, заслужават само едно - здрав ритник в задника – и в преносния, и в буквалния смисъл. Томов, махай се от ЦСКА, ти лъжеш непрекъснато, дори и своите съселяни от пернишкото село Студена, на които им бе обещал, че ще асфалтираш пътя.

cska.jpg

Александър Иванов

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 80| 7036 |27.05.2008 Време е да качим Б. Борисов на трамвай или в краен случай на маршрутка . 34| 7193 |26.05.2008 Наградите „Черноризец Храбър" - триумф на лицемерието . 49| 6258 |19.05.2008 Оперативно - историческа среща на четирима мъже с медии в Мадрид . 22| 6403 |12.05.2008 Дончева, Атанасов, Бакалов и Спасов - парните чукове в парламента

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads