Реклама / Ads
25| 7470 |20.04.2009 ГЛАСЪТ

Орден „Стара планина” за Лещански!

.
Президентът да награди с орден „Стара планина” пророкът Емил Лещански. Заслужава човекът. С едно изречение за очакван земетръс той тества институциите при действие в екстремни ситуации.
 
Също и психиката на българина. Освен това мероприятието може да мине и като тренировка на запасняци плюс учение на министерството на Емел Етем.
Лещански доказа за пореден път, че когато една държава е в разпад, никой не вярва на официалната наука и власт. А това вече е голям проблем.

Закачилите се на въдицата на астролога сега искат да го съдят. Понесли били щети – материални и психически. Добре, бе, хора, защо не повярвахте на сеизмолозите, а на бай ви Лещански?! И откъде накъде ще го съдите за някакво обещание, което не било се сбъднало. (То добре, че не се сбъдна.) Забравихте ли за политиците, които толкова пъти ни премятат досега и все безнаказано. Защо не почнем от тях.

Ние сме народ от лапнишарани. Затова у нас пророци, магьосници, лечители и гадатели гонят по брой кандидатите за депутати. Изкарват се добри пари, всеки ден си в медиите и не правиш нищо...

Забравихте ли Симеон Втори как ни върза преди 8 години тенекията с онези 800 дни? Още дрънчим като сватбен автомобил от американски филм... Колко сме си извадили поука личи по това, че му върнахме имоти и гори, колкото въображението му не може да обхване. Добре че Крум, Калоян, Ивайло и др. нямат наследници, че щяхме да останем без родина. Всъщност потомци на Бардоквата бая се навъдиха, но това е друга тема...

Земетръс в Хасковско нямаше. Но имаше на други места... Заклаха две момчета на пъпа на София. Отвлякоха поредният бизнесмен. Загинаха и 3-4 души по пътищата. Тези новини обаче не ни впечатляват, защото им свикнахме. Ако почне Рихтер да ни друса по два-три пъти месечно - ще свикнем и с него.
Само с хубавото не можем, защото не знаем точно какво е. Ако съдим обаче по засукания ни елит – добре ще да е, блажничко.

Лещански може да се измъкне от кашата, ако пророкува, че до една година дузина министри и депутати ще влязат в затвора. Добре звучи, но никой няма да му се върже. Защото няма как да стане. Земетресението е по-вероятно.

Може да се пробва и по темата за изборите. Тя обаче е доста опасна и дори Нострадамус не смее да се бърка в нея. Заплюли са си я 2-3 партии и още толкова социолози и стрелят на месо по всеки нахалник...

А, сетих се! Да влезе във ВИП брадър. Там вече е Теодора Стефанова, гледачката на Берлускони. Като се съберат нейният Унилсън и извънземното на Лещански, могат да произтекат нови големи благотворителни неща за българското общество. Какво друго ни остава.

Огнян Стефанов
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 19| 6316 |17.04.2009 Още колко моряци трябва да загинат? . 24| 10734 |16.04.2009 6 системи за проследяване на отвлечени изтекаха предизборно по улиците на София . 19| 8507 |15.04.2009 Излишните избори . 28| 7102 |11.04.2009 Ало, грипавите! Я да си налягате парцалите вкъщи!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads