Реклама / Ads
21| 4670 |16.08.2024 ГЛАСЪТ

Руската мечка е мит, ядрени ракети няма да излетят. Когато страхът напусне руснаците, потичат реки от кръв - тяхна кръв

.
Мечката е уморена, вероятно и пияна...
Руските проблеми не са безкрайните срещи в щабовете и не вечерите в скъпи ресторанти, както съветското кино, а сега руското показват тези събития. Руските проблеми са безумие от щикови и кавалерийски атаки, с хиляди убити, застреляни, обесени, насечени до смърт и изгаряни всеки ден. Руски проблем е тотална война на унищожение, без милост не само към врага, но и към себе си. В него жестокостта, макар и патологична, е норма.
 

Цитатът е от книгата „Русия в огъня на гражданската война“ на Армен Гаспарян.

 

Болният мозък на Путин – Александър Дугин да изреве мощно: Руснаците трябва да бъдат избивани, избивани, иизбивани. Поводът е повече от актуален: Хиляди жители на Курска област апелират към Москва да спре войната. Ама каква война бе, хора, нали беше „специализирана военна операция“. Нали развявахте знамена със знака Z и мечтаехте плажовете на Крим да станат руски. Това сега е заграбено, но има ли поне един руснак щастлив от това?

 

Преди близо две години Дугин от екрана на една телевизия заяви: Украинците трябва да бъдат избивани, избивани, избивани! Казвам ви го като професор. Сега руснаците от Курска и Болградска област зовят Кремъл "да спре войната". Нали беше "специална военна операция", а за думата "война" се вкарва в затвора. Дугин да се произнесе за руските предатели, иначе означава, че и той приема, че става дума за война...

 

Украински части завзеха около 1000 кв.км. и 48 селища руска територия, част от Курска област. Москва изпадна в потрес от смелата акция и вече цяла седмица не може да измисли адекватно решение. На място цари пълен хаос, десетки хиляди руснаци бягат, но не знаят в каква посока да поемат. Местната администрация е затънала в бюрокрация, обикновени хора се оплакват, че им искат огромни подкупи за място в автобус или влак.

 

В такава ситуация няма място за злорадство. Но все пак е редно да попитаме същите тези хора, как си представят, че се чувстват украинците вече повече от две години и половина, през които руската армия избива, опожарява, изнасилва и ограбва всичко по пътя си?

Този въпрос трябва да се задава непрекъснато. Дори, за да се засили болката от това да се обсъжда подобна тема.

Как ще се чувстват руснаците, ако към тях украинските военни приложат „руския модел“ на „изгорената земя“,  характерен за терористите?

Украинският президент Володимир Зеленски предположи, че в близките дни се очаква мащабна провокация от руска страна, целяща да представи, че военните на Киев извършват зверства.

Същото предположение изразиха и военни експерти, припомняйки как на 1 септември 1939 г. германски войници, облечени в полски военни униформи са „атакували“ немски граничен пост. Това е „аргументът“ на Хитлер да нахлуе в Полша. Започва Втората световна война.

 

Помните ли т.нар. „зелени човечета“?

 

Рано сутринта на 27 февруари 2014 г. тежко въоръжени мъже в зелени униформи, върху които липсват каквито и да е отличителни знаци, нападнаха парламента в регионалната столица на кримския полуостров Симферопол в Украйна. Малко по-късно те издигнаха руския флаг върху покрива на сградата. 

 

Путин заявява тогава: „Няма руски части там. Такива униформи могат да се купят във всеки магазин в Украйна. Не ни намесвайте в тези събития“.

Дни по-късно Путин вече признава гордо, че руски подразделения са „извършили отлично организирана операция“.

 

Подобнна е ситуацията на 2 май 2014 г., когато в Одеса проукраински футболни агитки се сблъскват с проруски паравоеенни организации, опънали палатков лагер в центъра на града. Започва стрелба, използват се „коктейли Молотов“. Възниква пожар в Профсъюзния дом, където загиват 14 души. Сред проруските групи са мобилизирани структури от източните региони Донецк и Луганск. Тези хора са добре организирани, въоръжени и по военному обучени.

Общо жертвите са 80.

 

Руската пропаганда залива страната и света с твърдения, че "украински нацисти" са подпалили нарочно Профсъюзния дом, както и Български културен дом, намиращ се наблизо. Целта била да бъдат унищожени колкото е възможно повече руснаци. Популярно става името на загинал българин Иван Милев, когото „укрите изгорили, защото е българин“. Тази лъжа е развенчана от семейството на загиналия, които заявяват категорично, че той не е  с българско потекло. Всъщност става дума за мъж с име Иван Мильов.

 

Ситуацията с превземането на територии от Курска област от украински части е особено болезнена за властта в Русия. До момента Кремъл не е измислил начин как да спре настъплението на силите на Киев. Освен всичко това руската армия търпи огромни загуби в жива сила, въоръжение и техника. Много руски военни се предават в плен. Пред очите на руснаците рухва мита за прехвалената им армия.

Разбира се веднага се появиха бодряшки тролски твърдения  как руската мечка щяла да стигне за нула  време до Берлин.  На танк,, естествено. Изкуфелият от пиене бивш руски президент и настоящ зам.-председател на Съвета за отбрана на Русия Дмитрий Медведев се закани руските танкове да минат през цяла Европа, както станало преди 80 години. Същият само преди година и половина псуваше САЩ, че изгонили синът му Иля от Калифорния, където живеел от години. „Мразя ги! Те са копелета и изроди!, - написа в Инстаграм Медведев. Но забрави да спомене, защо точно в „гадната“ Америка е решил да живее синчето и защо, когато се връща в Русия не заминава на фронта, където всеки ден загиват хиляди негови връстници? Вместо това купонясва на 74-метровата си яхта за 100 млн долара…

След нахлуването в Украйна  на 24.02.22 г. руската армия щеше да превземе Киев за 3 дни. След това за седмица, след това за месец и т.н. Нищо от тези закани не се случи. До момента руските загуби се изчисляват на около 400-450 000 души. Според някои експерти са поне със 100 хиляди повече.

 

Руската пропаганда и нейните подлоги в България непрекъснато заплашват злорадо Европа

 

и света, че ако някой си помисли да стъпи на руска земя, Путин ще натисне „червеното“ копче и ядрените  ракети на Кремъл ще затрият планетата. Тези идиоти дори не се замислят, че само половината от тези ракети да бъдат свалени във въздуха, всичко ще се изсипе над главите на самия Путин и на путинолюбците. Нашите кретени обаче се опияняват в  мрежите от колосалната мощ на руската мечка. Вече говорим обаче не за мощ, а за НЕмощ. Само умствено увредени хора  могат да твърдят подобни глупости. Никакви ракети няма да изстреля Москва, защото всеки диктатор се изживява като безсмъртен и много му харесва да тъне в разкош, осигурен от откраднати милиарди народна пара. Това е причината всички диктатори да завършват зле.

 

Един кратък анализ на хора с нормална умствена дейност показва, че превъзходство на НАТО и САЩ над  руските въоръжени сили е многократно. Във всяко отношение. Това отлично знае и болният Путин, но той и сатрапите му са убедени, че Западния свят и въобще светът няма да се превърнат в агресор. Русия обаче е агресор и трябва да бъде спряна. Това е главната цел и на случващото се в Курска област. Ще има още от същото и затова в Кремъл се настани паниката. А това, че руските тайни служби проспаха  офанзивата на Киев, означава, че и при тях цари тотален хаос.

 

Обяснението е много просто: През Отечествената война руският народ и всички други народи в състава на СССР, са защитавали семействата си, домовете си, страната си. Това е била тяхната сила. Днес това не съществува. Да убиват, изнасилват, грабят и загиват заради няколко ненормалника в Кремъл може да продължи още малко време, но краят се вижда.

 

Мълчанието на част от руското общество не означава съгласие, а страх. Знаем обаче какви реки от кръв потичат в тази голяма и ботата страна, когато погнусата и яростта у населението от властта, преминат границите на търпимост.

 

Огнян Стефанов

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 39| 24991 |14.08.2024 Жега по върховете: Удариха имоти на Вълка, Доган връща ТЕЦ - Варна, сигнали срещу шефа на антикорупцията . 26| 16944 |12.08.2024 Краят на мръсните тайни: Чрез „Турски поток“, „Боташ“, Радев и Борисов, Путин зароби България? . 37| 14882 |11.08.2024 ББР и Вълка „скриха“ 150 млн, с които 300 селища щяха да имат вода. Кръв, затвор или замитане на следите ще видим?   . 21| 12261 |09.08.2024 Българин обадил в руското посолство: Нещо се готви при Курск. Близък до „Дондуков“ 2 или от ДАНС е "къртицата"?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads