Реклама / Ads
1| 29828 |05.07.2015 ГЛАСЪТ

ШОК! "Ислямска държава" удря България, а иже почившето МВР празнува

.
Целувай ръка и честит празник...
"Ислямска държава" е готова за атака на Турция и България. Нещо повече, части от терористи вече са на територията на Турция, откъдето планират удари срещу посолства и дипломатически мисии на западни държави. Нови над 3000 джихадисти се готвят за влизане в Турция.
 
Повечето от тях имат готовност от Турция да преминат в България. Там ще разпалят огъня на страха в целия Европейски съюз. Това съобщава турското издание "Хюрриет" и други турски медии. Цитирани са източници от тайните служби, според които България е коридор за терористите към Европа.

Списание Dabiq, официалната медия на "Ислямска държава" също описва, как в най-скоро време България ще стане част от ислюмския халифат. България е първата в списъка с балкански страни, които ще влязат в "новите територии". След нас са Македония, Албания, Косово и др. Такова е международното положение, както се изразяват някои кадри от "онова" МВР и служби, които още дърпат конците от един ресторант, едни сараи и един институт. Но с него да се занимават от ЕС и американците. Ние имаме по-важна работа - местни избори. И да се присмиваме на гърците. Ще ми взимат големи пенсии и заплати. Кацнахте ли на нашия?! Да видят тия византийци кон боб яде ли. Дип че времената са други, иначе нашият цар можеше да пие вино от Ципросовата кратуна...  Майтап, бе...

 

***

Вътрешното положение, мила моя майньо льо...


33 дена вече МВР не може да разкрие убийството на 16-годишния Георги Игнатов в Борисовата градина. Нашите поискали помощ от партньорски служби, дори от други континенти. Бре, бре... сигурно ще викат марсианците за по-заплетени случаи. Защото този е трагедия, но не е труден за разкриване.

 

10 дена минаха от зловещото убийство на Николай Чивиев на магистрала "Струма", а МВР все още се моли на Ембака да се предаде сам, че нещо са му изгубили следите... Ама адвокатът на Ембака не дава той да се предава, което си е проблем, мааму стара... Николай го погребаха, деветини му правиха, а Ембака се назландисва.

 

Настроенията срещу циганите не са заради кражби и други престъпления. Не е виц, каза го министърката. Бъчварова цитира задълбочен анализ на МВР, но се получи втори виц. Искате трети? Готово: напрежението между цигани и българи не е на етническа основа. Има и пети - най-смешният: ДПС не стои зад етническото напрежение. Що не се смеете...

 

Синдикатите май ще възобновяват протестните действия, защото МВР-ръководството отсвирило исканията им. Сефте комендантски. Пак щели да искат оставката на министър Румяна Бъчварова. Само че тя се зарече, че ще я даде само на Бойка, ако я поиска. Но Бойко е зает: играе тенис турнир, а организатор е любимата медия на Пеевски и прокуратурата. Няма как.

 

Както вече е известно, прехваленият цар Иван Шишман не е водил нито едно сражение срещу турците. Нито му е "войската завървяла", нито "кон до коня, юнак до юнака", нито "сабите им като ясно слънце" са отивали на бран. Шишман дал сестра си на турския султан да го умилостиви. Като станало напечено се предал. Турците го направили стотник, защото приел исляма доброволно. Загинал някъде из влашко. Така кават днес някои историци. Великата песен, за великия цар я измисля народът, защото много му се е искало да бъде така. Да има юначен водач, който да го поведе към победа. Но късметът не е бил там тогава... Защото късметът обича смелите.

И МВР го няма никакво да се озъби на бюндюги и мафиоти, но му се иска народът да пее за него. А народът мълчи, щото разбра поуката от пеенето за блянове. Остана Веселин Маринов с "нашата полиция ни пази". Да си го викат.

 

***

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, СКЪПИ И ПРЕСКЪПИ НАЧАЛНИЦИ В МВР! НАЗДРАВЕ! ЧЕРНИЯТ ХАЙВЕР ПРЕСЕН ЛИ Е? БУТИЛКИТЕ "ДОМ ПЕРИНЬОН" ИЗСТУДЕНИ ЛИ СА? ДОБРЕ ЛИ ВЪРВЯТ ПРЕДИЗБОРНАТА КАМПАНИЯ И ЗАДКУЛИСНИТЕ ДОГОВОРКИ С ДПС? МИШКИТЕ КОЗИРУВАТ ЛИ ИЛИ ВЕЧЕ ТРЯБВА ДА ЦЕЛУВАТ И ЗАДНИЦИ? #КОЙ ПОЗДРАВИ ЛИ ВИ? БРАВО!

БЪЛ-ГА-РИ, Ю-НА-ЦИ!


***

Празник на МВР. Двоен празник. Един за политическите лица, които са сложили ръка на системата и друг - на миньорите от бранша. Между тях - пропаст.

 

За Бъчварова и подмазвачите край нея празникът на МВР е повод да се стартира предизборната кампания на ГЕРБ. Официално, защото неофициално тя тече от месец. К‘во от това, че "Ислямска държава" ни превзема, а убийци се разхождат на свобода, забавлявайки се със "засилените мерки" срещу тях? Мафията, а покрай нея и по-дребната риба, си го местят в другия крачол, щом чуят как в МВР работели денонощно и неуморно. И 25 часа да е денонощието, на некадърниците пак няма да им стига. Нали извадиха ГДБОП от ДАНС преди 6 месеца, уж за да заработи след ледниковия периот "Орешарски". Ама не работи. Това ли бе целта?

 

Другата част от МВР - черноработниците, ще обърнат по няколко ракии и бири, замезвайки с псувни и спомени за по-добри времена.

 

МВР на 136 години. Не, не разваляме празника, защото няма такъв. Има протоколна дата, но повод за празнуване няма. Нищо, че в Пазарджишко наградили 116 служители. Да са живи и здрави. 116 не е ли множко...

В Бургас пък главсекът се изфукал с колосалните 17% ръст на разкриваемостта на престъпленията. Общо за страната средната разкриваемост е около 24 на сто. Но това не интересума граждаина, защото той не вярва на тази стъкмистика. Той вярва на очите си и на обрания си бостан. Във Финландия е 76%. В Германия - 54. Във Франция 46, а в Швеция - 44. Тези цифри са реални. Нашите не са, защото отразяват правата линия на партията. Член 1 от Конституията може да е махнат формално, но съществува реално. Затова и МВР има задача над задачите: да осигури изборната победа, на когото трябва. Престъпността, ще почака. Жертвите - също. Важен е бетхенда. Бетхенда, другари...

 

Авакум Захов,

иже почивший мевереец и литератрен герой

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 45| 14437 |30.12.2013 Удрят Волгоград както Хитлер, войната с тероризма гълта милиарди . 27| 42549 |07.05.2012 Казашки танц удря кючека в БФС: Стоичков срещу Боби Михайлов . 74| 14933 |09.06.2010 „Стъклен дом” удря кроше на турските сериали

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads