Реклама / Ads

ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ

213| 121021 |27.05.2016 ГЛАСЪТ

Що така, бе, простаци?! Стига абитуриентски свинщини!

.
Момичета, не сте красиви в този вид...
Абитуриенти вече е мръсна дума. Момичета, приличащи на долнопробни курви и момчета, неприличащи на нищо, кълчат кючеци пред „Св. Ал. Невски”. Абсурдно. Грозно. Отвратително. Ненормално. Идиотско. Но къде е полицията?
Излишен въпрос. За родителите не питам, ясно е, че са от същото просташко тесто. Техните „образ и подобие” мърсят пътя към бала, откъдето и да минат. Пушеци, долнопробна чалга, съпи коли наети за няколко часа, кичозни тоалети, крясъци, алкохол. Всичко това, произведено от иначе симпатични млади хора – балсам за очите на сводници и дилъри. Те ги поемат от този момент, ако не са го сторили още в училищния двор.

Безумия пред храма.

Няма да ви пожелая „на добър път”, простаци. Защото вече сте поели по скапания и не сме от една кръвна група. Но ще ви кажа: Марш от храма и живота ни! И вземете с вас родителите и учителите си. Заедно се махайте. Вихрете се у вас, защото на открито гледката е страшна. Аман от кретени, които превърнаха България в кенефа на Европа. Прав бе чехът Давид Черни, който изобрази страната ни като кенеф. Забравихте го, нали? Така ви изнася, защото точно вие превърнахте в нужник тази страна и доброволно се опростачихте до пълно оскотяване. Никой не ви е крив, вие го пожелахте. И много се старахте. Ние пък ви оставихме и търпяхме, което е голям грях. Тежък грях.

 

Вярно, че управлението през тези 25 годни бе долнопробна чалга; вярно че тези дето трябваше да дават пример крадяха, рекетираха, съсипваха, лъжеха, манипулираха, блудстваха. Продължават и днес. Но вие поехте отровата не просто доброволно, а с радост и настървение. Върху вашата безмозъчност такива като Пеевски, Доган, Първанов и пр. съдадоха кочина, известна като „модела #Кой”. За да спите една нощ в дубайски хотел, да си купите парцалче от МОЛ-а или да ви закарат с Кадилак на бала, сте готови на всичко. На всичко!

Това смърди. Това обижда и унижава нацията, доколкото все още я има.

И ако все се чудите кои са виновни за кретенията, ще ви помогна. Първото място е на родителите. Необразовани и примитивни. Повечето.

Учителите се нареждат до тях. Също необразовани, демотивирани, с ниски стандарти.

Държавата заема третото място. Нейните институции не работят. Те са част от мафията. Затова полицията отсъства там, където би трябвало да е. Законът отсъства там, където трябва да се прилага на мига и в цялата му строгост. Прокуратура и ченгета – мутрочалга. Политици – мутрочалга.

Медии – мутрочалга. Спасяването е поединично и главно чрез бягство.

Андрей Слабаков се затюхкал по Нова тв, че филми и сериали също влияели за опростачването. Така е, но предаванията, в които участват той и съпругата му не остават по-назад. Напротив. Така че малко откровеност и самокритичност няма да е излишна...

 

Положението е трагично. Ще става и по-зле. Докато продължава да властва идеологията на кочината. Пеевски, Доган и Първанов са тук и имат претенции за бъдещето ви. Вие, простаците пред храма, нямате такива претенции. Затова тия тримата, заедно с още цяла камара бандюги и милиционери, ще обсебят хоризонта ви. Прасетата имат почти еднакви органи с тези на човека, а тези са политическият д-р Менгеле. За тях сте опитни прасета. Щом сте го приели, грухтете си заедно. От време на време ще ви колят, но пък нали се повеселихте пред храма...

Който не е съгласен - да се вдига. На бунт. Друг път няма. Или изриваме лайната или всички се превръщаме в свине, да прощават животинките...

Приберете си разгонените, обезумели абитуриенти и им осигурете повече Емека, че вонята се не трае...

 

Огнян Стефанов

 

П.П. Не всички влизат под знаменателя на простаците и прасетата, разбира се. Има прекрасни млади хора и учители. Познавам такива. Не за тях ми е думата, а за воинстващите примати. Трябва да сринем свинщината. Иначе ще останем една китна кочина.

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. 37| 13443 |05.11.2015 Стига сте лъгали за МВР! Орязването на пари не е реформа . 21| 13955 |26.05.2015 Абитуриентският бал прилича на обрязване . 208| 32982 |09.07.2014 ГЕРБ да си опичат акъла, стига са пласирали агенти във властта

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads

БЛОГОВЕ