Реклама / Ads
60| 22379 |06.03.2016 ГЛАСЪТ

Светът откачи: 12-годишна стана палач, изнасилена се радва на извергите

.
Детето - палач на 12 години
Нещата се изродиха. Здравият разум все по-трудно приема случващото се по света. Новините вече не са това, което бяха. Мигрантите диктуват какво да става в Европа. Европа е стъписана.
 
Обикновеният европеец се лута между самолетите на Русия в Сирия, поканите на Меркел към мигрантите, бунтът на Орбан срещу ислямския поток, арогантността и хитростите на Турция. Чувстваме се изгубени и объркани. Предизвикателствата са повече от това, което разбираме. Преживяното и наученото са недостатъчни за взимане на решения.

"Обикновено тя пушеше леките " Marlboro ". Но Кристиян някакси забелязал, че "Marlboro Lights" пушат само девствениците. Тя почервеня и на другия ден дойде с пакет "Camel".

Сценката е от "Изгубени души" на Попи Брайт. Вие как се чувствате? Колко време може да минавате за девствени? И кой ще ви повярва?

 

***

 

"Ислямска държава" има ново гордост. Това е 12-годишно момиче, което вече е професионален палач. Убило е пет жени, една от които лекарка, отказала да лекува терористи. За поредното зловещо детско творение на ИДИЛ пише The Daily Star. Това е първият случай, когато ИДИЛ използва малко момиче в своите уродливи планове. Деца са използвани за убийства и досега, но само момчета.

 

Убийствата са извършени в Ниневия, някогашната столица на древна Асирия. Британските медии кръстиха момичето Джихади Джейн, по примера на Джихади Джон - палачът на ИДИЛ, който бе ликвидиран преди време. Известно е също, че Джихади Джейн е включена в отряд от професионални екзекутори.

 

Момчетата отдавна са в "занаята". Вече има 5-годишно мемченце обявено за герой, след като изпълни смъртната присъда на възрастен мъж.

Кървавите зрелища се заснемат и пускат в мрежата, за да всяват ужас сред потребителите.

Светът, засега, отказва да свикне с детските окървавени ръце.

Сирийският мъдрец и енциклопедист от 13 век Абу ал Фарадж ибн Харун ни е оставил следната история.

 

Попитали един мъдрец:

 

- По какво се отличава страхът от ужаса?

 

Той отговорил:

 

- Страхът те връхлита преди изкушението, а ужасът - след като си се поддал на изкушението.

 

***

 

Една от активистките на ултралевите в Германия, която бе изнасилена в края на януари, се извини на насилниците си. 24-годишната Селин Герен от Манхайм, написа до тримата изнасилвачи бежанци: "Вие не сте проблем, вие въобще не сте проблем. Вие сте великолепни хора, на които се полага свобода и безопасност, точно толкова, колкото на всички останали. Благодаря ви, че дойдохте тук".

Тези думи Герен публикува на страницата си във Фейсбук. Тя отива още по-далеч и нарича германците расисти.

Изнасилената Селин Герен

 

Прес секретарят на социалистическата феминистка организация "Left Youth" беше изнасилена на 27 януари от трима бежанци от Близкия Изток. Тя пише още, че е щастлива, че тримата изнасилвачи са се спасили от войната, не са се удавили в морето и ще живеят в Германия. Обещава бързо да забрави какво й се е случило. В същото време Герен се притеснява, че животът на насилниците може да бъде застрашен от гневни нейни сънародници.

 

Може и да сте шашнати от мислите на Селин, но в Дания е още по-странно.

В момента градският съд в Синерборг гледа дело срещу 17-годишна девойка, която борейки се с изнасилващ я мигрант, го напръскала с лютив спрей. По този начин разгоненият нерез не успял да извърши полов акт с нея. След това обаче похотливецът подал оплакване в полицията и момичето било задържано... Представителят на полицията Кнуд Кирстен се оправдал, че законът в Дания забранява използването на спрей за самозащита.

 

Има нещо много гнило в Дания...

 

И в градовете царят лъжа и вероломство, както в гората, но в гората все пак въздухът е чист - няма хора!

Казал го е датският разказвач на приказки Андерсен.

 

Димитър Попокутуев

 

По материали от чужди издания

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 23| 19434 |03.03.2016 93 Harbi - 1877-78 - една непозната Освободителна война . 104| 32165 |02.03.2016 Какво знаеше, но не каза на глас Ваньо Танов. Ордени... . 13| 12546 |01.03.2016 Ако Хорейшио беше служител на Бъчварова в МВР... . 15| 9865 |29.02.2016 Даваме Велчев, Цацаров и Панов за Гренада, но никой не ги иска

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads