Реклама / Ads
22| 17865 |07.02.2011 ИНТЕРВЮ

Елена Папаризу: Не съм била гадже със Слави

.
Елена Папаризу
Когато бях за първи път в България, се впечатлих от това как всички караха една и съща марка коли – Лада.
 

Една от най-големите звезди на гръцката музика, Елена Папаризу, ще бъде специален гост в столичен клуб на 8 февруари. Тя ще изнесе концерт, на който ще представи най-големите си хитове, сред които „I kardia sou petra”, “Iparhi logos”, “Ise i foni”, “Mazi sou” та чак до разбиващите денс парчета “Pirotehnimata”, “Mambo”, Gigolo”, “Anapantites klises”, “My Number One”, както и най-новите песни от репертоара си. За първи път у нас ще прозвучат песните от новия й албум “Giro apo t'oneiro”, от който е част и превърналото се в тотален хит това лято парче “Psahno tin alithia”.

- През 1999 г., тогава като дует Антик, изнесе първия си концерт в България, след което на няколко пъти си гостувала тук. Какви са впечатленията ти от България?

- Посещавала съм страната ви много пъти. С Антик изнесохме три концерта – в София, Пловдив и Варна. След това съм идвала пак и два пъти съм била гост в „Шоуто на Слави”. Сега съм много щастлива, че имам възможност отново да посетя България. Наистина много, много обичам вашата страна. Създадох доста приятелства по време на идванията си тук и винаги се радвам да срещна приятелите си, когато идвам, а също и да се запозная с нови хора.
Когато бях за първи път в България, помня, че се впечатлих от това как всички караха една и съща марка коли – Лада. Разбира се знам, че много време сте били управлявани от комунистическа партия и тази ситуация е била съвсем нормална за това време. Но когато отново дойдох в България след 6 години, бях толкова изненадана – имах чувството, че съм в друга страна.

- Какво мислиш за публиката тук?


- Българската публика е изключителна! Обожавам я! Всеки път, когато съм в България, чувствам любовта на хората тук. Българите са толкова топли, гостоприемни и мили и ми показват постоянно колко много харесват музиката ми. Това е най-голямата награда за всеки артист!

- Концертът в София част ли е от Европейското ти турне?


Турнето бе планирано за 2009-та година, но смъртта на баща ми ме накара да го отложа. Оттеглих се от сцената за
известно време, но сега се завръщам с нови песни и идеи. На турнето ще предложа на публиката моя нов албум Giro apo t’onreiro и съм готова да дам най-доброто от себе си!

- Специалистите вече определиха албума като по-различен?


- Аз съм поп певица. Но поп музиката може да звучи по много различни начини. Иска ми се да „изследвам” повечето от тях. А и вземете предвид това, че аз се променям и ставам по-зряла, смятам, че е нормално това да рефлектира и върху музиката, която правя.

- Предстои концертът в София, какви са изискванията ти към домакините?

- Единствените ми изисквания са към техническото оборудване, трябва да ми позволи да направя най-доброто шоу. Искам хората да се забавляват, да се радват и да си прекарат чудесно. Това е единственото нещо, което изисквам и то не само за изявата си в София, а по принцип.

- Ти направи дует със Слави Трифонов – “Why”. Беше много популярен в България, как се прие в Гърция?

- Да, това е една страхотна песен. Много съм щастлива, че я направихме заедно с вашата звезда Слави Трифонов. Парчето стана много популярно и в Гърция. Дълго време хората говореха и за „оранжевия клип”.

- Да очакваме ли нов дует с него, или пък с друг български изпълнител?

- За съжаление не познавам много от българските изпълнители. Познавам обаче Слави Трифонов и за него мога да кажа само хубави думи. Харесвам неговия глас и ми допада това, че е не само добър певец, но и изключителен артист като цяло. Има страхотно чувство за хумор и е прекрасен човек. Много го уважавам не само като музикант, но също и като човек. Щастлива съм, че се срещнахме и сме приятели.

- В медиите се появиха информации, че двамата сте повече от приятели?


- Не съм ги видяла, единственото, което мога да кажа е, че не е истина. Нас ни свързва единствено приятелство. Имам връзка с един и същи човек в последните 12 години, който е и мой продуцент.

- Може би тогава да очакваме и следващата стъпка?

- Разбира се. Семейството е нещо изключително важно за мен. Аз имам прекрасно семейство – голямо и сплотено.
Родителите ми винаги са ме подкрепяли за всичко. Иска ми се един ден, когато имам свое семейство и аз да бъда добър родител.

https://mp3.dnes.bg/interview
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 22| 33108 |17.12.2010 Яна Грудева : Не съм била любовница на Г. Илиев . 6| 10425 |30.06.2009 Силва, астролог: Хороскопът предсказва бъдещи събития чрез най-големите обекти във Вселената . 4| 6292 |07.06.2007 Елена Поптодорова: Посещението на Джордж Буш ще бъде най-добрата реклама за България

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads