Понеделник, 23 Октомври 2017, 14:27
Frognews
0| 2593 |17.03.2017

Цветанов в Хасково: Правителството на ГЕРБ завърши АМ “Марица”, разкрива 400 работни места

.
Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, водачът на листата на ГЕРБ-Хасково Делян Добрев и кандидати за народни представители се разходиха в централната градска част на Хасково и посетиха централния зеленчуков пазар.

Те разговаряха с много хора и производители, които задаваха въпроса дали ще има инвестиции в региона и разкриване на нови работни места. “През 2012 година правителството на ГЕРБ пое ангажимент да довърши АМ “Марица” и го изпълни. Това бе първият етап, необходим за развитието на региона. Местната администрация в лицето на кмета Добри Беливанов и неговия екип и благодарение на усилията на Делян Добрев тук действително се привличат инвеститори и се създава условия за прекратяване на безработицата. Още тази година се очаква да се разкрият 4000 нови работни места в новите предприятия в региона на Хасково. ГЕРБ даде силна надежда на хасковлии за европейско развитие и продължаваме да го правим”, заяви Цветан Цветанов.

 

Зам.-председателят на ГЕРБ изтъкна, че по време на управлението на бившия кмет на Хасково Георги Иванов Националната програма за енергийна ефективност е била забавена. “Днес Хасково е сред първите три града по изпълнение на програмата, благодарение на новата кметска администрация и на експертния опит на Делян Добрев, който бе инициатор за стартиране на Програмата в национален план”, обясни Цветанов. Той изтъкна, че безвъзмездното саниране ще бъде продължено в цялата страна в следващ мандат на ГЕРБ.

 

Цветан Цветанов разясни пред хасковлии приоритетите в програмата за управление на ГЕРБ. Той изтъкна, че вторият кабинет “Борисов” е постигнал 3, 6 % икономически ръст и ниска безработица в цялата страна. По думите му, в следващ управленски четири годишен мандат ГЕРБ ще постигне 1500 лева средна работна заплата, 650 лева минимална заплата и увеличаване на пенсиите на база на икономическия ръстеж. Цветанов посочи още, че ГЕРБ насърчава професионалното образование, за да може младите хора да бъдат конкурентоспосбни и да отговарят на нуждите на бизнеса от квалифицирана работна ръка. “Трябва да преодолеем популизма с номер 11 е бюлетината – това е бъдещето на Хасково и България. ГЕРБ дава реални решения”, категоричен бе председателят на Националния предизборен щаб на партията.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. Жельо Бойчев: Промяната е неизбежна. Гласувайте с бюлетина номер 10 1| 2747 |24.03.2017 . Корнелия Нинова: Ние сме гарант за суверенната ни, свободна, равноправна на другите европейски народи България 1| 2688 |24.03.2017 . Цветан Цветанов и Антонио Лопес присъстваха на работна среща за създаването на икономическа зона между Пловдив, Хасково и Бургас 1| 2629 |24.03.2017 . Петър Кънев: Осигурени са 600 000 лв. за здравния факултет към Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ 0| 2777 |24.03.2017

КОМЕНТАРИ

Реклама
Реклама
Реклама

БЛОГОВЕ

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия

Разбрах