Реклама / Ads
0| 2760 |12.11.2021 ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ ноември 2021

Вяра Емилова, БСП: Държавата трябва да е социална и да мисли за хората

.
Вяра Емилова
„Държавата трябва да е социална. Тя трябва да мисли за хората и да не гледа на тях само като на избиратели, и да ги ползва от кампания на кампания“. Това заяви в ефира на Евроком водачът на листата на „БСП за България“ в Ловеч Вяра Емилова.

Тя подчерта, че хората са уморени. „Много обещания се дадоха и много приказки се изприказваха, а през 2-3 месеца влизаме в избори. Една година буксуваме“, обясни тя. По думите й веднага след изборите трябва да бъде създадено правителство. „БСП има своята програма за първите 100 дни и веднага след изборите е готова да започне да я изпълнява“, категорична бе Емилова. Тя подчерта, че БСП има и цялостна управленска програма с приоритети в конкретните сектори стъпила на „Визия за България“. „Именно по тези политики бихме търсили и консенсус в 47-то Народно събрание за сформиране на правителство.  БСП доказа, че е разумният, диалогичният партньор, разполага с необходимите експерти и предлага разумни решения, които биха помогнали за доброто развитие на България“, подчерта тя.

 

Емилова посочи, че по време на кампанията се е срещнала с много хора и е провела много разговори. „Предприехме няколко инициативи с колегите от листата, която водя. Подкрепихме колегите от Плевен за стартирането на  АЕЦ „Белене“. Хората искат да имат по-ниска цена на тока. Друга инициатива направихме с колегите от Пловдив област, кметът на Троян Донка Михайлова и председателят на БСП-Ловеч Минчо Казанджиев, за да бъде отворен целогодишно проходът Троян-Кърнаре“, обясни социалистът. В резултат на инициативата тя обясни, че Агенция „Пътна инфарструктура“ е възложила проектирането на съоръжения, с които да помогне за целогодишното преминаване на прохода. „Когато местната власт и народните представители гледат в една посока нещата се случват. Това е нашата първа малка победа. Вярвам, че нашите победи ще бъдат повече“, каза още тя.  Емилова обясни, че във водената от нея листа има млади хора, с опит, активни, с бизнес и собствен поглед за развитие на Ловеч. „Направихме един добър екип, с който сме готови да работим за по-добър живот на хората в Ловеч и в цялата страна“, заключи Вяра Емилова.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 2662 |12.11.2021 Вяра Емилова: БСП е единствената партия с държавническо поведение . 0| 2532 |08.11.2021 Александър Симов, БСП: Държавата да покрие първите 200 киловатчаса на домакинствата в нужда . 0| 2648 |05.11.2021 Благовест Кирилов: IT секторът трябва да е приоритет за държавата . 0| 2529 |05.11.2021 Станислав Младенов: Държавата няма методика за оценка и изплащане на помощите за ток за бизнеса

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads