Реклама / Ads
3| 7210 |01.03.2021 ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2021

Десислав Тасков, БСП: Оттеглям се от листата за народен представител

.
Десислав Тасков
Кандидатът за народен представител от листата на ”БСП за България” във Варна д-р Десислав Тасков си оттегля кандидатурата за участие в парламентарните избори за 45-то Народно събрание. Това той направи с декларация до ръководството на БСП.
 

Пълният текст на декларацията:


Името ми беше замесено в телевизионен репортаж и обвързано с обвинения в злоупотреби в качеството ми на директор на общинската болница в град Каварна. Не е това мястото, на което да предоставя своята гледна точка. Единственото, в което искам да ви уверя е, че ще търся правата си по съдебен ред, защото аз знам истината и знам, че не съм извършил нищо, което да ощетява болницата и да облагодетелства мен или който и да е човек около мен. Всичко, което съм правил е било в интерес на лечебното заведение и смея да твърдя, че аз бях човекът, допринесъл за това болницата да не бъде затворена, когато беше оставена без избор заради неуместните решения на властите.
Считам обаче, че в тази ситуация единственото правилно решение е да се оттегля като кандидат за народен представител от листата на БСП Варна за парламентарните избори за 45-то Народно събрание, които ще се състоят на 4 април 2021 година. Не бих искал умишлените атаки срещу мен да навредят нито на партията, нито на вас - хората от БСП Варна, които неуморно се трудите и стремите към промяна и работите честно и прозрачно. Поднасям своите извинения, ако сте се почувствали засегнати от тази кална кампания срещу мен и ви уверявам, че ще направя всичко възможно да изчистя името си на уважаван лекар. А на всички вас пожелавам успех, защото вие можете да донесете промяната!
Благодаря ви за доверието! И до нови срещи!

С уважение,
Д-р Десислав Тасков
1 март 2021 г.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 4728 |01.03.2021 Цветан Цветанов: Републиканци за България има потенциал да постигне два депутатски мандата във Великотърновски избирателен район . 7| 3663 |01.03.2021 Корнелия Нинова за премиера: Вместо да се моли на Франция и Гърция за ваксини, да започва разговори с Китай и Русия . 14| 4316 |01.03.2021 ПП „Републиканци за България“ спечели местните изборите в село Николаево . 34| 11546 |01.03.2021 Корнелия Нинова: Целта ни е да сме първа политическа сила

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads