Реклама / Ads
0| 3289 |23.03.2021 ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2021

Десислава Иванчева: На 4 април заедно с Общество за Нова България ще се борим за промяна!

.
Десислава Иванчева
Нека най-после изринем мафията! Нека не допуснем статуквото, да не ни зароби за още 4 години и да ни унищожи като нация! Нека си върнем триединството и реалните функции на властите – съдебна, законодателна и изпълнителна! Нека България да си бъде на хората, а не на алчните за власт и пари кръвопийци, които 30 годни ни заблуждават, че правят реформи.
 

Това пише в писмо бившият кмет на столичния район "Младост" и кандидат за депутат Десислава Иванчева. Ето и пълният текст на писмото:


.

 

"Скъпи приятели,

Мисля, че е време отново да направя една искрена, лична изповед, на база на многото въпроси, които се натрупаха през последните месеци във връзка с политическата и съдебна мафия,  във връзка с кандидатурата ми за депутат, във връзка с неслучилите се колаборации с други политически субекти.

 

Приятели, без вас аз отдавна бих загубила желанието и хъса за живот, силата да се боря, вярата, че някой ден ще има съдебна справедливост за мен и Биляна! Вие ми давате сила, въпреки репресиите, да продължа политическите битки за каузите ни.

 

Можете да ме подкрепите с номер 26 в бюлетината, партия „Общество за нова България! Нека докажем на мафията, която чрез съда ме държи под ключ и контрол, че не ни е сломила да се борим за България, че гражданската енергия не се гаси така лесно!

 

Минаха близо 3 години от както политическата, строителна и съдебна мафия се организираха и ни сготвиха. Сега продължават да ни репресират и държат заключени в къщи, за да не им разваляме схемите, да не събуждаме гражданското общество, да не можем да им разследваме и вадим крадливите схеми за милиони, милиарди и разпродаването на България на алчни инвеститори, групировки и чужди интереси.

 

ЯСНО ПОКАЗВАТ, ЧЕ МАФИЯТА СЕ СТРАХУВА ОТ 2 БЕЗЗАЩИТНИ ЖЕНИ – ОКОВАВАХА НИ В ПРАНГИ, ЛЪГАХА, МАМИХА, СКАЛЪПВАХА ДОКАЗАТЕЛСТВА, СЛАГАХА НИ В АКВАРИУМ, ДЪРЖАТ НИ ПОД КЛЮЧ. НЕ НИ ДАВАТ ДА ХОДИМ НА ЛЕКАР ПО СОБСТВЕНА НУЖДА, А САМО ПО ТЯХНА ВОЛЯ. 

ПРЕДСТАВЕТЕ СИ КАКВО БИ БИЛО АКО СТАНЕМ 200, 20 000, 200 000 ИЛИ 2 МИЛИОНА! ПРЕДСТАВЕТЕ СИ АКО ЗАСТАНЕМ ПОД ПРОЗОРЦИТЕ НА ПАРЛАМЕНТА, ПРЕД ДОМОВЕТЕ НА КЛЮЧВИТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ИГРАЧИ! ПРЕДСТВЕТЕ СИ АКО 20 ПОЛИТИКА – МИНИСТРИ, ПРЕМИЕР, ДЕПУТАТИ, СЛУГИНАЖ БЪДАТ РЕАЛНО РАЗСЛЕДВАНИ ИЗПРАВЕНИ НА СЪД!

 

В България има разделение НЕ на властите, а на репресивните органи, облечени във власт:

 

Ø  Съдебно-репресивна - към неудобните;

 

Ø  Административно-репресивна – към гражданите;

 

Ø  Законодателно-репресивна – към бизнеса;

 

Нека най-после изринем мафията! Нека не допуснем статуквото, да не ни зароби за още 4 години и да ни унищожи като нация! Нека си върнем триединството и реалните функции на властите – съдебна, законодателна и изпълнителна! Нека България да си бъде на хората, а не на алчните за власт и пари кръвопийци, които 30 годни ни заблуждават, че правят реформи. ДА ПРАВЯТ РЕФОРМИ, МИЛИ ПРИЯТЕЛИ, НО НА ТЕХНИТЕ БАНКОВИ СМЕТКИ, НА ТЕХНИТЕ ЧЕКМЕДЖЕТА, НА ТЕХНИТЕ КЪЩИ ПО ЧУЖБИНА, НА ТЕХНИТЕ ОФШОРКИ!

 

Нека си спасим зелените площи, планините, плажовете, въздуха, почвите и горите от поголовно унищожаване, застрояване, замърсяване! Нека България престане да бъде кошчето на Европа за отпадъци, включително и радиоактивни.

 

Нека закрием ХАРТИЕНАТА ДЪРЖАВА, държавата с хиляди гишета, държавата с едни лоши лелички, на които плащаме заплата, но им се молим като на икони в църква! Стига са ни тормозили половин милион администрация с хартии и простотии за всяко дребно нещо. Стига с сме висели и сме се молили на разни административни калинки, да ни издадат елементарни документи с дни, дори с месеци. Стига сме носили папки, листчета, номерца, молбички! СТИГА СМЕ СЕ МОЛИЛИ НА ХОРАТА, НА КОИТО НИЕ ПЛАЩАМЕ ЗАПЛАТИТЕ ОТ НАШТЕ ДАНЪЦИ!

 

Нека държавата ни стане най-после електронна! Премахването на гишетата ще намали корупцията! 

 

Нека спестените пари от ненужни администратори да отиват при сестрите и лекарите, нека тези хора получават достойно заплащане, а не подаяния. Защото те са изчезващ вид за сметка на растящите бройки на безполезни лелички в агенцийки, общини, министерства, дирекции. Нека и здравеопазването ни стане електронно, прозрачно, достъпно, всеки да получава услуги спрямо това, което плаща, а не всичко да отива в общия кюп и после пак да се налага да си плащаме, когато ни се наложи.

Относно политическите колаборации, предложения, идеи и защо не се случиха, разцепването на вота и т.н.

 

От години, докато бях кмет и докато съм арестант, се опитвам и се мъча да обединя хората, партиите, неправителствените организации да се борим с една обща кауза да изметем мафията. Многократно съм канила и подавала ръка на лидерите на:

 

Демократична България, които винаги са ми били на сърце – те обикновено ме призовават да не правя нищо!

 

Възраждане – не се разбрахме за целите си, приоритетите и общи действия!

 

Изправи се БГ – мълчалив отказ! Но все пак част от екипът, с който започнахме битки за зелени каузи, ги продължават, за което се радвам.

 

БСП - докато бях кмет винаги са ми помагали дейно и са участвали в много протести, включително и са отправяли предложения към СОС.

 

Републиканци за България – сме безкрайно различни като цели, приоритети и политически генезис!

 

Българско лято – обща репресивна съдба с г-н Божков и желание за реформа на съдебната система, но сме различни в генезиса си.

 

Има такъв народ – преди месеци заявиха, че не желаят колаборации с никой, желаят да са си сами.

 

Воля – покана от господин Марешки за съвместна кампания, но поради участието на некоректни политически субекти в коалицията му, с които сме правили предходни кампании – отказах.

 

Множество малки и неизвестни партии, които в крайна сметка пожелаха сами да се явят или да си потърсят по-широки колаборации и неясни коалиции.

 

Общество за Нова България – малка бутикова, елитарна партия, с която намерихме пресечни точки да се борим за правосъдие и Нова България. Те са млади, дейни професионалисти и  се радвам, че успях да им дам добър старт на политическата дейност покрай моето име.

 

На 4-ти април, заедно с Общество за Нова България, номер 26 в бюлетината ще се борим за промяна!"

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 3423 |23.03.2021 Д-р Костадин Костадинов, Възраждане: Имунизационни паспорти не трябва да има, а ваксинацията трябва да е само доброволна . 14| 3285 |23.03.2021 Цветан Цветанов в Захарни заводи: Политиката се нуждае от хора с капацитет, като кандидатите във великотърновската ни листа . 2| 3293 |23.03.2021 Диана Димитрова: Заради злоупотреби, парите по европроектите ги плаща българският данъкоплатец, а не Евросъюза . 26| 9669 |23.03.2021 На кои лидери, кандидати за народни представители, имате доверие?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads