Реклама / Ads
2| 3273 |31.03.2021 ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2021

Кокала и Марашлиев за изборите: Битката е между БСП и ГЕРБ

.
Корнелия Нинова е обединител, казаха още футболистите
 

„Нашият мач е на 4-ти април, готвим се сериозно за него. Опитваме се да съберем максимален брой гласоподаватели, които да припознаят проблемите в спорта, за да можем да помогнем. Спортът е огледало на социалния живот на държавата.“ Това заяви Христо Марашлиев, кандидат за народен представител от листата на БСП в 24 МИР в София в ефира на NovaNews.

 

В предаването “Патарински live" Емил Велев - Кокала обясни, че Корнелия Нинова е основател на идеята в партията да има представители от различни сфери, в частност и футболисти, тъй като те са здрави и мощни хора. „Г-жа Нинова направи много силен ход като ни обедини в един отбор. Битката на предстоящите парламентарни избори ще е между БСП и ГЕРБ“, каза още той.
„Виждаме, че тенденцията е на едни да се помага, а на други не, което не е правилно.“ Така футболистът описа случая в Пловдив, при който футболисти се появиха с тениски с лика на Борисов, заради 12-те млн., които премиерът е дал за стадион. “Нещата трябва да бъдат разпределени в целия спорт“, допълни Кокала.
Той обясни, че всичко трябва да мине първо през аматьорския, масовия спорт, за да тръгнат нещата, защото от там децата започват да се заразяват с успехи. Следващото стъпало е професионалният спорт.
Христо Марашлиев определи поведението на Нинова като на фигура с много опит, чийто изказ буди респект и вдъхва увереност. Той призова всички, които искат промяна, да гласуват за левицата: „Призовавам хората да гласуват, най-важно е да изразят своето мнение. Има много спекулации за сигурността на вота, затова аз залагам на машинното гласуване“, каза още той.
В заключение Емил Велев бе категоричен, че трябва да има промени в Закона за спорта.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 3159 |31.03.2021 Цветан Цветанов: Това, че не се подпомогна реалният бизнес, ще е проблем с много тежки последствия . 5| 3177 |31.03.2021 Иван Анчев: Москва ще преглътне изгонването на руски дипломати, ако това ще закрепи статуквото, което да изгради „Турски поток “ през България с пари на народа . 3| 3339 |31.03.2021 Д-р Георги Димов: Българите в чужбина започнаха да забравят корените си . 2| 5956 |31.03.2021 Общински работници в Стамболийски принудени да се снимат с тениски с лика на Борисов?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads