Реклама / Ads
1| 3422 |23.03.2021 ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2021

Д-р Костадин Костадинов, Възраждане: Имунизационни паспорти не трябва да има, а ваксинацията трябва да е само доброволна

.
Д-р Костадин Костадинов
От Възраждане сме категорично против въвеждането на имунизационни паспорти, защото това е тежка дискриминационна мярка.
 

„Такова нещо е имало само по време на Втората световна война, когато Хитлеристка Германия въвежда специални паспорти за евреите и носене на жълти звезди на ревера. Това ли искат да направят с нас? Това е дивашка, античовешка мярка и ние ще се борим с абсолютно всички законови механизми срещу подобни мерки, които водят до тази дискриминация. Не може и не бива да бъдем превръщани в маса,  която във всеки един момент е контролирана и манипулирана от хората, които ни ръководят. Имунизационни паспорти не трябва да има, а ваксинацията трябва да е само доброволна! Всичко останало противоречи на абсолютно всички разпореждания, както на нашите закони, така и на международното законодателство. Когато станем част от 45-то  Народно събрание, ние ще използваме абсолютно всички законови лостове, за да не допуснем такова нещо“, категорично заяви д-р Костадинов, председател на Възраждане и водач на листата на кандидатите за народни представители на политическата партия в 3 МИР Варна и 25 МИР София. Политическа партия Възраждане е с номер 5 в интегралната бюлетина.


По отношение на въведените нови ограничителни мерки, лидерът на Възраждане заяви, че те се прилагат, поради една проста причина - хората да бъдат уплашени и да не излязат да гласуват.

 

„Едва ли има някой изненадан от поредните мерки, които се въвеждат от управляващите. От партия Възраждане знаехме още в началото на годината, че сценарият за тези избори ще бъде такъв. Очевидно е, че кампанията не върви добре за управляващите и с тези темпове, след 2 седмици тях ги чака унищожителен разгром. И единственото, което можеха да направят - те реално го направиха с обявяване на поредното затваряне. Това обаче странно съвпада с последната 1/3 част от хода на предизборната кампания“, допълни д-р Костадинов.


Той посочи, че пандемията върлува основно в телевизионните медии, където всяка вечер се броят трупове, ваксинирани, хоспитализирани и т.н.

 

„Цялата тази медийна паника и психоза, насаждана от управляващите, рязко контрастира с пълните площади и паркове при хубаво време и желанието на хората да се срещат и общуват. Точно поради тази причина, от Възраждане настояваме да няма ограничителни мерки и да няма затваряне на държавата. Ако  българските граждани ни дадат доверието си, гласуват с номер 5 в интегралната бюлетина и Възраждане стане част от 45-то Народно събрание, още от утре ще отпаднат всички ограничения, включително и носенето на маски. Разбира се, който иска, ще може да носи маски, който иска ще се ваксинира, но от това няма да произтичат нито права, нито привилегии, нито ограничения, нито глоби“, каза още д-р Костадинов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 3579 |22.03.2021 Ива Ангелкова от Възраждане: Ден на водата или световно лицемерие . 0| 3103 |22.03.2021 Костадин Костадинов: Българското здравеопазване се е превърнало в машина за пари . 2| 8687 |20.03.2021 Костадин Костадинов: Възраждане прекъсва предизборната си кампания за един ден и излиза на протест против мерките . 3| 3890 |18.03.2021 Костадин Костадинов: Опитва ли се правителството да ни убие с ограничителните мерки?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads