Реклама / Ads

13| 2895 |19.03.2021 ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2021

Павел Вълнев проведе срещи с бизнеса в Асеновград и Карлово

.
Източник: ПП „Републиканци за България“
Заместник-председателят на ПП „Републиканци за България“ Павел Вълнев, заедно с общинския координатор на партията за Асеновград Драгомир Георгиев проведоха среща с работодатели и експерти в различните области от Асеновград и Карлово. Те обсъдиха реалната политическа обстановка и сравниха плановете на партията, като обмениха опит и дадоха мнението си за бъдещето на България.

Павел Вълнев е един от основателите на политическия проект.  

 

„На 41 години съм, женен с две деца, живея почти 20 години в Чикаго. С брат ми сме изградили няколко успешни бизнеса. Той развива успешен бизнес от години в Америка, като по този начин се превръща в мост между двата континента и културите“, разказа зам.-председателят на Републиканци за България.

 

Заминава в САЩ като студент на студентска бригада, след което вижда потенциала на страната и решава да започне собствен бизнес там. Макар че Вълнев живее в Чикаго и цялото му семейство е отвъд океана, той се връща в родната България, за да стане част от промяната.

 

„Реших да дам от енергията и времето си, за да променим нещата в нашата държава, защото в нея всичко е толкова объркано, че по-лесно ще изградим нова държава на зелена поляна, отколкото да я оправим.  Но ако всички мислим така, никога няма да се оправим. Трябва някой да бъде инициатор за промяната. Мисля, че ние имаме силите и уменията да го направим. Затова залагаме на млади и местни хора, заставащи с лицето и авторитета си пред съгражданите си, с експертни мнения и отговорности! Залагаме на силните и безкомпромисни характери“, заяви Павел Вълнев.


.

„България вече не прилича на европейска държава. Нямаме конкурентна икономика, а комунистически капитализъм. Парите и държавните поръчки се раздават през прозореца на джипката. Аз виждам хора, които са плашени, мачкани, и в голяма степен изборите се печелят не по честен начин, а просто със сила или с пари.

Заедно ще променим всичко това. Нещата, които виждам аз са, че в лицето на българите в чужбина – това са над 2 милиона активни, работещи хора – за мен това е най-големият актив на България“, допълни зам.-председателят на Републиканци за България.

 

Според Вълнев, Борисов е загубил битката с пандемията, а в България цари пълен хаос с ваксините и някой е длъжен да поеме политическата отговорност за това.

 

„На първо място сме по смъртност в Европейския съюз, на последно по ваксинирани. Българите не заслужаваме това. Не може повече някой да краде нашите пари и да търгува с животите на нас и близките ни“, каза Павел Вълнев.

 

„Виждам обезлюдяване на цели райони. Няма бизнес. Младите хора бягат или работят в големи градове, или бягат в чужбина. Мъчно ми е да виждам това. Като представител на Родопите искам да се оживи, да докараме инвестиции, да направим така, че младите хора да се завърнат. Това е много трудно в момента, но не е невъзможно. Просто трябва да се работи в тази посока. Много пъти съм стартирал от нулата, не съм получил нищо наготово и все съм успявал да се справя, и то в държава, където има сериозна правила. Това е първото, което трябва да направим в нашата държава, да върнем правилата“, каза Вълнев.

 

Затова нашият лозунг е „ За държава с правила“.

 

Ще работим, за да се унищожи корупцията и това ще се случи с промяна на съдебната система и електронно управление.

 

Тук всеки ти прави спънки и това води до корупция,  а електронно управление ще я намали.

 

В същото време това ще намали персонала, ще се освободят средства, бизнесът ще намира хора, от които има нужда. Твърдо сме решили и искаме да променим нещата“, категоричен е зам.-председателят на Републиканци за България.

 

„В момента всеки един глас е важен“, напомни Павел Вълнев.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. 16| 2968 |17.03.2021 Павел Вълнев се срещна с пловдивските представители на Републиканци за България . 5| 2540 |16.03.2021 Павел Вълнев: Глухата общност иска разбиране и равни права . 10| 2647 |16.03.2021 Председателят на ПП ”Републиканци за България” Цветан Цветанов и зам.-председателят Павел Вълнев ще посетят Хасково, Димитровград и Меричлери . 9| 2872 |15.03.2021 Бизнесът в Харманли припозна Павел Вълнев като един от тях

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads

БЛОГОВЕ