Реклама / Ads
17| 3532 |22.03.2021 ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2021

Републиканци за България дава път на младите и подготвени хора, а това личи и във Великотърновския регион

.
В обществото вече се говори много за Републиканци за България и младите хора разчитат на вас, споделиха жители на горнооряховското село Първомайци, които се срещнаха с председателя на партията и водач на великотърновската листа Цветан Цветанов.
 

Кандидатите за народни представители от ПП „Републиканци за България“ са експерти и хора, които реално знаят как се развива успешен бизнес, това са млади, компетентни, активни и образовани личности, които със знанията и уменията си ще бъдат полезни на обществото. „Надявам се да ни подкрепите с номер 21, за да вървим към структурирането на държава с правила“, каза в Първомайци Цветанов.

 

Заедно с него на срещата бяха кандидатите от листата Стефан Дойкин, Борислав Ангелов, Фикред Ферадов, Андрей Маринов, Николай Драков и Иван Станев. Въпреки неблагоприятните метеорологични условия, разговорът, състоял се на открито бе продължителен.

 

Републиканци за България са единствената партия, която дава път на младите и подготвени хора, а това личи и във Великотърновския регион, коментираха местни младежи.

„Републиканци за България е политическа партия, която обединява идеите на много експерти“, категорични са великотърновските кандидати.

 

По време на срещата жителите на Първомайци изразиха негодуванието си от състоянието на общинските пътища и конкретно отсечката, водеща от населеното им място до общинския център - Горна Оряховица.

„Близо 3000 жители на селото, нямат нормална пътна връзка до близкия град“, коментираха хората.

 

По думите им 8-километровата отсечка е компрометирана от години. Един от местните младежи  сподели, че след завръщането си от Австрия, където 6 години живял в земеделски район, имал намерение да инвестира в селскостопанско производство в селото. Липсата на инфраструктура обаче се оказала една от пречките пред това намерение. За жалост, много от инициативите у нас се убиват още в зародиш, сподели той и изрази всеобщата надежда за промяна.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 3759 |21.03.2021 С 2100 пролетни цветя Републиканци за България от Бургас зарадваха жителите на града за 21 март . 0| 3226 |21.03.2021 Анна Славова: Истинско геройство е да отглеждаш дете с увреждане в България . 10| 3158 |21.03.2021 Председателят на ПП ”Републиканци за България” Цветан Цветанов проведе срещи в общини от област Видин . 17| 3461 |20.03.2021 Републиканци за България осъжда членовете на разкритата и неутрализирана шпионска група в Министерство на отбраната

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads