Реклама / Ads
16| 3532 |13.03.2021 ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2021

ПП „Републиканци за България“ с офис и в Гоце Делчев

.
Гоце Делчев
Офис на ПП „Републиканци за България отвори врати в Гоце Делчев. Той бе открит от председателя Цветан Цветанов, заместник-председателя Павел Вълнев, областния координатор д-р Атанас Камбитов, представители на общинската организация в града, кандидати за народни представители, членове и симпатизанти.
 

В рамките на събитието бяха представени основните цели на партията и визията за развитие на България през следващите години.


Цветан Цветанов изрази удовлетворение от факта, че все повече млади хора припознават политиките на „Републиканци за България“ и им благодари за подкрепата.
Беше засегнат и въпросът с ограничените правата на българските гласоподаватели в чужбина. Павел Вълнев почерта, че партията категорично ще работи за промяна на ситуацията в тази посока.


Д-р Атанас Камбитов, областен координатор на „Републиканци за България“, декларира увереност по отношение на успеха на предстоящите парламентарни избори. “Вчера и днес се срещнахме с жители на различни общини в Благоевградска област. Видяхме разочарование от сегашния модел на управление, но видяхме и оптимизъм. Видяхме млади хора с хъс и ентусиазъм, готови да гласуват и да работят за по-доброто бъдеще на страната ни“, коментира д-р Камбитов.


В разговори със симпатизанти бяха засегнати наболели проблеми в национален и регионален план и най-вече тежка икономическа криза в държавата. Жители на различни населени места изразиха опасенията си, че малкият и средният бизнес са изправени пред фалит.


В тази връзка Цветан Цветанов заяви, че една от основните насоки на ПП „Републиканци за България” е прилагане на работеща стратегия за преодоляване на икономическата и социална криза в България, създаване на нормална среда за бизнеса, и осигуряване на достоен живот за всички български граждани.


По време на откриването на офиса в Гоце Делчев присъстваха още кандидатите за депутати Георги Икономов, Даниела Пидева, представителите на общинската структура в града Таня Халилова и Владимир Караилиев, и координаторът за община Сатовча Венислав Манов.


През последните два дни представителите на партията посетиха голяма част от общините в Благоевградска област, а вчера бе даден и официален старт на предизборната кампания в Благоевград.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 3804 |12.03.2021 ПП „Републиканци за България” даде старт на предизборната си кампания в Благоевград . 5| 3594 |12.03.2021 ПП „Републиканци за България“ – Кюстендил сигнализира за замърсяване с отпадъци . 9| 3374 |09.03.2021 Сигнал за драстично нарушение на Изборния кодекс в Ямбол внесоха от „Републиканци за България” . 10| 3433 |07.03.2021 ПП „Републиканци за България“ откри офис в Пазарджик и даде старт на предизборната кампания в областта

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads