Реклама / Ads

9| 2918 |28.03.2021 ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2021

Цветан Цветанов и Павел Вълнев: Демократично мислещите хора ще изберат Републиканци за България

.
Председателят и зам.-председателят на ПП „Републиканци за България“ Цветан Цветанов и Павел Вълнев се срещнаха с представители от местната структура и кандидати за народни представители от Шумен.

Според Цветанов страната ни има изключително големи затруднения, тъй като липсва държавно управление. „Нямаме държава и държавно управление, което да решава и да консолидира обществото, за да излезем по-бързо от пандемията. Разходите, които се правят ежедневно, не кореспондират на приетия бюджет и не минават през парламента за одобрение. През последната една година нямаме нито един проведен Консултативен съвет по национална сигурност, това означава, че имаме огромен дефицит в нарушената комуникация между институциите“, посочи председателят на партията.


Той изрази увереност, че демократично мислещите граждани в Шуменска област ще предпочетат избора на народни местни представители, които са пряко свързани с региона и могат да защитят обществения интерес на жителите от областта.
„Не мога да повярвам, че хора, които мачкаха и дерибействаха в цялата Шуменска област за сметка на политическата партия, към която принадлежаха тогава, сега представляват партия, към която аз принадлежах. Хората повярваха в тази партия, защото ние бяхме промяна на статуквото на този феодализъм. Смятате ли, че това е нормално, това не е ли подмяна на доверието на хората, които са повярвали в една формация.
Смятате ли, че това е нормално, това не е ли подмяна на доверието на хората, които са повярвали в една формация.


Ние не сме предали ГЕРБ. Тези, които управляват в момента ГЕРБ, предадоха каузата и енергията, която имахме, за да обикаляме и да градим
структури в страната“, заяви Цветанов и очерта приоритетите на републиканците.
Върховенство на закона, електронно управление, развито земеделие, силни и работещи институции и парламент, умно управление и по-малко послушни хора са ключовите моменти в управленската програма, които републиканците възнамеряват да реализират.
Впечатления от многобройните си срещи по време на кампанията в страната изрази и зам.-председателят на партията Павел Вълнев, който ги обобщи така: „Нямаме държава, имаме една територията наречена България. Нямаме работещи институции и парламент. Управлява се с репресивни методи, народът е обезверен и не вярва на нищо.

 

В условията на пандемия се раздават едни пари от една джипка“, каза той и предвиди масови фалити на малкия и средния бизнес, заради пандемията и ситуацията, в която са поставени.


По време на изнесената пресконференция, пред офиса на републиканците, водачът на листата за Шумен Любомир Любомиров призова за обединение.„Трябва да се съединим, за да можем да обединим България и усилията си за излизане от кризата, в която сме в момента. Обединени ще имаме възможност да направим основните стъпки, с които да променим статуквото, което в момента ни управлява и създава недоверие в българския избирател към политическата конюнктура. Стабилността на държавата трябва да бъде поставена в ръцете на хората. Републиканци за България ще бъде партията на народа“, каза Любомиров.


Сред основните приоритети в управленската програма на „Републиканци за България“ са незабавни реформи във всички сфери, подкрепа за засегнатия от пандемията туризъм, създаването на общ план за развитие и стимулиране на малкия и средния бизнес, запазване на плоския данък, улеснен достъп до европейско финансиране, създаване на безлихвени хъбове, подкрепа за дейността на самонаетите лица – фрийлансърите и работещите от вкъщи.


Цветан Цветанов и Павел Вълнев призова хората да преодолеят страха си, за да направят своя информиран избор за държава с правила, на 4 април 2021г., с бюлетина 21.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. 7| 2761 |28.03.2021 Цветан Цветанов и Павел Вълнев призоваха за висока избирателна активност в Търговище . 8| 2707 |28.03.2021 Ръководителката на великотърновските групи от похода „По пътя на Ботевата чета“ с подкрепа за Цветан Цветанов . 19| 2629 |28.03.2021 Павел Вълнев и Цветан Цветанов: България се нуждае от сериозна промяна и то веднага . 27| 3005 |27.03.2021 Цветанов и Вълнев: Димитър Стефанов има потенциал да даде начало на промяната в Разградска област

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads

БЛОГОВЕ